Лаптоп ACER ASPIRE 5 A515-58M-535Q NX.KHGEX.00L , 15.60 , Intel Core i5-1335U (10 cores) , 512GB SSD , 32 , Intel Iris Xe Graphics , Windows
Икона нов продукт

Лаптоп ACER ASPIRE 5 A515-58M-535Q NX.KHGEX.00L , 15.60 , Intel Core i5-1335U (10 cores) , 512GB SSD , 32 , Intel Iris Xe Graphics , Windows

id s2624313
Описание

Открийте новия свят на технологиите с лаптопа ACER ASPIRE 5 A515-58M-535Q, който е създаден да отговори на всички вашите нужди, било то за работа, учене или забавление. Със своя стилен и съвременен дизайн, той е идеалният спътник в ежедневието на активния професионалист или студента, който търси надеждност и производителност.

С голям 15.6-инчов екран с Full HD резолюция, този лаптоп предоставя ярки и детайлни визуални изживявания, които оживяват всяко съдържание. Било то при презентации или гледане на филми, качеството на изображението е безкомпромисно.

Не на последно място е и паметта от 32GB RAM, която гарантира безпроблемна многозадачност и бързина при работа с различни приложения. С 512GB SSD пък имате достатъчно място за всички важни файлове и програми, като същевременно се наслаждавате на бързи времена за зареждане и достъп до данни.

Сърцето на този лаптоп е процесорът Intel Core i5-1335U с 10 ядра, който осигурява баланс между ефективност и изчислителна мощ. Това го прави подходящ за широк спектър от задачи, от офис работа до леко гейминг и креативни проекти.

Интегрираната графична карта Intel Iris Xe Graphics се справя отлично с ежедневните графични задачи и предоставя възможност за игра на леки игри и създаване на креативно съдържание. Операционната система Windows е широко използвана и поддържана, което гарантира съвместимост с огромно разнообразие от софтуер.

Дизайнът на лаптопа е изчистен и модерен, с тънък профил, който подсказва за портативност и лекота при употреба. Той е създаден да бъде ваш надежден партньор навсякъде, където отидете.

Лаптопът ACER ASPIRE 5 е балансиран избор за потребители, които търсят производителност за работни задачи, случайни игри и консумация на медийно съдържание. С него ще имате свободата да работите ефективно, да се забавлявате и да останете в крак с най-новите технологии.

Ако сте млад професионалист или студент, който цени високата производителност и мобилност, този лаптоп е създаден за вас. Със своята мощ и многофункционалност, той ще ви помогне да останете продуктивни и свързани, независимо от вашето местоположение.

За да разгледате повече Лаптопи ACER, посетете нашия уебсайт и открийте множество модели, които могат да отговорят на вашите специфични изисквания. Или ако желаете да разгледате още Лаптопи от различни марки, ние предлагаме широка гама от възможности, които да задоволят всяко едно ваше желание и нужда.

Изберете ACER ASPIRE 5 и се насладете на висококачествено изпълнение на задачите, елегантен дизайн и непрекъсната свързаност, които ще ви осигурят комфорт и удовлетворение във всяка една ситуация.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти