Хладилник с горна камера Sharp SJ-XG740GSL*** , 600 l, F , No Frost , Инокс
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се какво прави един хладилник идеален за вашия дом? Представяме ви Хладилник с горна камера Sharp SJ-XG740GSL, който съчетава в себе си модерен дизайн, иновативни технологии и изключителна функционалност. С общ полезен обем от 600 литра, този хладилник е идеален за големи семейства, които ценят свежестта на продуктите и искат да съхраняват голямо количество храни.

Системата No Frost гарантира, че няма да се налага да размразявате уреда, а това означава по-малко усилия и време, посветено на поддръжка. Енергиен клас F осигурява ефективност и намалява консумацията на електроенергия, което е важно за всеки, който иска да намали разходите си за комунални услуги.

Сред иновациите, които Sharp въвежда в този модел, е AG+ Nano пречистване на въздуха, което помага за запазване на храните свежи по-дълго време, като същевременно премахва нежелани миризми. Хибридната система с алуминиев охлаждащ панел в хладилника и Plasmacluster генератор на йони са само част от характеристиките, които правят този хладилник наистина специален.

Не на последно място, J-Tech инверторен компресор осигурява висока ефективност и тиха работа с ниво на шум само 38 dB, което е особено важно за отворените пространства на днешните домове. LED осветлението в хладилната част и външният дисплей добавят към удобството на употреба, а алармата за отворена врата е практична функция, която предпазва от ненужно повишаване на температурата вътре.

Ако сте част от онези, които обичат да подготвят храната си предварително, ще оцените капацитета на замразяване от 8 кг за 24 часа, който ви позволява да запазите свежестта на продуктите за по-дълго. Изисканият иноксов цвят придава на Хладилници с горна камера елегантен и съвременен вид, който лесно се вписва във всяка кухня.

С размери 1870 мм височина, 865 мм ширина и 740 мм дълбочина, този хладилник е проектиран да предложи максимално удобство и лесен достъп до всички продукти. Предлаган с 36 месеца гаранция, Sharp SJ-XG740GSL е инвестиция, която гарантира спокойствие и надеждност.

Разгледайте и другите предложения от категорията Хладилници с горна камера и открийте множество модели, които отговарят на вашите нужди. Ако сте фен на марката, не пропускайте да видите и останалите Хладилници с горна камера Sharp, които предлагаме.

Изборът на хладилник е важно решение, което влияе на ежедневието на всяко домакинство. Sharp SJ-XG740GSL е създаден да отговори на високите изисквания за качество, ефективност и удобство, които съвременният потребител търси. Направете своя избор сега и се насладете на перфектно охладени напитки и свежи храни всеки ден.




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти