Хладилник с горна камера Indesit TIAA 12 V 1*** , 318 l, F , Статична
Икона нов продукт

Хладилник с горна камера Indesit TIAA 12 V 1*** , 318 l, F , Статична

id s2642531
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежест и удобство? Хладилник с горна камера Indesit TIAA 12 V 1 е тук, за да внесе модерен дизайн и функционалност във вашия дом.

С общ полезен обем от 318 литра, този хладилник предлага достатъчно място за съхранение на всички вашите хранителни продукти. Специално разработената вентилирана система за охлаждане в хладилната част гарантира равномерно разпределение на студения въздух, като по този начин поддържа оптимални условия за вашите плодове, зеленчуци и други продукти. Полезният обем на хладилната част е 243 литра, докато фризерната част разполага с 75 литра за вашите замразени продукти.

Енергийният клас F на този модел гарантира, че уредът е икономичен, с годишна консумация от едва 268 kWh. Размерите на хладилника - 1750 мм височина, 600 мм ширина и 660 мм дълбочина, го правят подходящ за всяка кухня, без да заема излишно много място. Статичната система за охлаждане на фризерната част осигурява надеждност и дълготрайност на уреда.

За допълнително удобство, хладилникът е оборудван със стъклени полици и рафтове, които могат лесно да се почистват и регулират според нуждите ви. Въпреки че не разполага с външен дисплей, LED осветлението в хладилната част осигурява отлична видимост на продуктите във всяко едно време на деня. Нивото на шум от 43 dB е сравнимо с тихата библиотека, така че хладилникът няма да наруши спокойствието на вашия дом.

За тези, които обичат да пренареждат кухнята си, функцията за обръщане на вратите предлага гъвкавост и удобство при позиционирането на хладилника. Тази характеристика е особено полезна, когато пространството е ограничено или когато се налага да се съобразите с други кухненски уреди и мебели.

С гаранция от 24 месеца, можете да бъдете сигурни, че Indesit се грижи за вашето спокойствие и увереност в качеството на своя продукт. Ако търсите още опции за Хладилници с горна камера, не пропускайте да разгледате и другите предложения на марката в нашия магазин.

За тези, които ценят качеството и надеждността, Хладилници с горна камера Indesit са идеалният избор. Съчетанието от простор, енергийна ефективност и тиха работа прави този хладилник отличен избор за семейства, които търсят удобство и функционалност в ежедневието си.

Без значение дали сте младо семейство, което обича да готви заедно, или зает професионалист с ограничено време, този хладилник ще отговори на вашите нужди и ще се превърне в незаменим помощник в поддържането на свежи и здравословни хранителни навици. Изберете Хладилник с горна камера Indesit TIAA 12 V 1 и преобразете начина, по който съхранявате и консумирате храната си.




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти