Хладилник с горна камера Hotpoint-Ariston ENXTY 19222 X FW 1*** , 456 l, F , No Frost , Инокс
Икона нов продукт

Хладилник с горна камера Hotpoint-Ariston ENXTY 19222 X FW 1*** , 456 l, F , No Frost , Инокс

id s2642525
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с перфектния партньор за вашата кухня – Хладилник с горна камера Hotpoint-Ariston ENXTY 19222 X FW 1, който съчетава модерен дизайн с иновативни технологии. С общ полезен обем от 456 литра, той предлага достатъчно място за съхранение на всички вашите хранителни продукти, организирани и лесно достъпни.

Системата No Frost гарантира, че нито хладилната, нито фризерната част няма да се наледяват, което означава, че можете да забравите за досадното ръчно размразяване. Енергиен клас F осигурява ефективност и намалена консумация на енергия, като годишната консумация е само 390 kWh.

Размерите на хладилника са оптимизирани за максимално удобство – 1900 мм височина, 700 мм ширина и 700 мм дълбочина. Интериорът е оборудван със стъклени полици и рафтове, които могат да се регулират според вашите нужди. Външният дисплей позволява лесно управление на температурата и функциите на хладилника.

Моделът се отличава със своя стилен иноксов цвят, който придава модерен и елегантен вид на всяка кухня. LED осветлението в хладилната част осигурява отлична видимост, а поставката за бутилки е удобна за съхранение на напитки. С ниво на шум от едва 40 dB, хладилникът работи тихо и не нарушава домашния уют.

Допълнителни удобства като зона с нулева температура и възможността за обръщане на вратите предоставят гъвкавост при съхранение на различни видове хранителни продукти и адаптиране към пространството на вашата кухня. Два чекмеджета за зеленчуци и две температурни зони позволяват оптимално съхранение на пресни продукти.

За тези, които търсят качество и функционалност, Хладилници с горна камера от марката Hotpoint-Ariston са идеалният избор. Те са проектирани да отговорят на нуждите на съвременните домакинства, където ежедневието е динамично, а пространството за съхранение е от съществено значение.

Ако сте младо семейство или професионалист с натоварено ежедневие, този хладилник ще ви помогне да поддържате вашите хранителни продукти свежи и добре организирани. Спестете време и усилия с този надежден и енергийно ефективен уред, който ще се превърне в ценен помощник във вашата кухня.

За още повече варианти можете да разгледате и другите предложения от категорията Хладилници с горна камера или да откриете разнообразие от модели на марката Hotpoint-Ariston, като посетите следния линк: Хладилници с горна камера Hotpoint-Ariston.

Изберете Хладилник с горна камера Hotpoint-Ariston ENXTY 19222 X FW 1 и се насладете на комбинацията от високо качество, изключителна функционалност и стилен дизайн, която ще преобрази вашата кухня и ще улесни вашето ежедневие.




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти