Електрически скутер/тротинетка Segway F2 PLUS E , 20 градуси, 10.00 inch, 25.40 cm
Описание

Открийте свободата на движението с електрическия скутер Segway F2 PLUS E, който превръща всеки път в истинско приключение. Създаден за динамичния градски живот, този скутер е идеалният избор за всеки, който търси бърз и екологичен начин за придвижване.

С 10-инчовите колела, Segway F2 PLUS E осигурява стабилност и комфорт по време на каране, дори и по неравни повърхности. Способността му да се справя с до 20-градусови наклони гарантира, че ще можете да пътувате ефективно в различни терени, без да се притеснявате за ограниченията на пътя.

С височина от приблизително 25.40 см, този електрически скутер предлага компактен дизайн, който улеснява пренасянето му. Стилната черна цветова схема с оранжеви акценти не само придава видимост, но и подчертава модерния стил на скутера.

Конструкцията на рамката и правият кормил са замислени така, че да осигуряват надежден контрол и маневреност. Включените дискови спирачки и текстурираните гуми за по-добро сцепление са гаранция за вашата безопасност по време на каране.

Segway F2 PLUS E се отличава с перфектното съчетание на производителност и дизайн, предназначени за градското придвижване и разходки за удоволствие. С мощност на мотора от 400W и максимално натоварване до 120 кг, този скутер е способен да достигне скорост до 25 км/ч и да измине разстояние до 55 км с едно зареждане на батерията. Типът Li-ION батерия с капацитет от 460 WH и включеното зарядно устройство осигуряват дълготрайност и удобство при зареждането.

Освен техническите характеристики, Segway F2 PLUS E разполага с иновативна система за контрол на сцеплението, която предпазва от подхлъзване и осигурява допълнителна сигурност при различни пътни условия. Това го прави идеален избор за активни хора, които ценят своята безопасност и комфорт.

Ако сте човек, който винаги е в движение и търси ефективен начин да избегне градските задръствания, електрическите тротинетки и скутери като Segway F2 PLUS E са създадени за вас. Те са перфектният избор за млади професионалисти, студенти или всеки, който иска да се придвижва бързо, лесно и със стил.

За да разгледате още Електрически тротинетки и скутери Segway, посетете нашия уебсайт. Там ще откриете множество модели, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Изберете Segway F2 PLUS E за вашето следващо пътешествие в града и изживейте удоволствието от плавното и елегантно придвижване. Сега е моментът да преоткриете градската среда с нови очи и да се насладите на свободата, която предлагат електрическите тротинетки и скутери.




Виж още Електрически превозни средства
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти