Екшън камера GoPro HERO 8, 12.0 MPx, Wi-Fi, GPS, Черен

Екшън камера GoPro HERO 8, 12.0 MPx, Wi-Fi, GPS, Черен

id s1615463
Описание

Преминете на следващото ниво.

С технологията за стабилизация Hypersmooth 2.0 и вградения монтаж, Hero 8 е забележителен.

Дигитални лещи

Сега е още по-лесно да заснемете видео от най-добрия ъгъл. Предлагат се 4 обектива: Narrow, distortion-free, Wide, SuperView.

HyperSmooth 2.0

Радикално подобрение спрямо HyperSmooth, HyperSmooth 2.0 вече има няколко нива на стабилизация, включително Boost. Можете да правите промени хоризонтално директно от мобилното приложение.

TimeWarp 2.0

Любимият ви TimeWarp ефект сега е с автоматично регулиране на скоростта. Или просто докоснете екрана, за да ускорите или забавите.

LiveBurst

Режимът LiveBurst заснема 1,5 секунди преди и след като натиснете бутона, за да направите снимката - така че можете да изберете перфектната снимка от 90 неподвижни изображения. Или споделете 4-секундно 4K видео.

Night Lapse Video

Сега можете да заснемете нощната магия в 4K, 1440p или 1080p, след което гледайте как сцената оживява в епични детайли.

High-Fidelity Audio

С три микрофона и нисък фонов шум получавате естествено качество на звука - дори при спираща дъха скорост.

Водо- и прахоустойчивост

Когато искате да се впуснете в лудо приключение, Hero 8 Black е винаги с вас. В допълнение, камерата е напълно водоустойчива до 10 метра.

Voice Control

Гласово управление на камерата с 14 гласови команди като "GoPro, start recording!". Или стартирайте камерата с: "GoPro, turn on!".

Функции
Опростен дизайн
Новата форма прави камерата по-преносима, а аксесоарите се сменят още по-лесно. С новия страничен капак подмяната на батерията става още по-бързо, а обективът вече е два пъти по-устойчив на удари.

HERO8 Black Mods
Влогърите, видеографите и създателите на съдържание могат да правят много повече, отколкото са си представяли с аксесоарите за бързо зареждане, светкавиците, микрофоните, LCD екрана и други. Добавете опцията Media Mod, за да създадете желаната от вас предварителна настройка.

HyperSmooth 2.0
Стабилизирането вече е на следващото ниво. HERO8 Black идва с три нива на стабилизация - On, High и Boost - така че имате най-добрата опция за това, което правите. Получавате възможно най-широките ъгли на заснемане и най-стабилизираните видеа, предлагани някога от HERO камера. В допълнение, HyperSmooth работи при всички резолюции и честота на кадрите и предлага нива на хоризонта в приложението.

TimeWarp 2.0
Създавайте супер стабилизирани видеоклипове, докато извършвате различни дейности. Сега TimeWarp автоматично настройва скоростта въз основа на движението, откриването на сцена и светлината. Можете дори да забавите ефекта в реално време - наслаждавайки се на интересни моменти - и след това да докоснете екрана, за да го ускорите.

LiveBurst
LiveBurst прави кадри 1.5 секунди преди и след като натиснете бутона за снимане, като така получавате възможност да изберете най-добрия кадър или да запишете кратко и лесно за споделяне видео.

SuperPhoto + HDR
С GoPro Hero 8 Black заснемате убийствени 12-MP снимки с подобрен HDR, който позволява получаването на чист и ясен кадър, дори и когато снимате движещ се обект при ниска осветеност.

Night Lapse Video
Направете тайм лапс видео през нощта с 4K, 2.7K 4:3, 1440p или 1080p качество .

Дигитални лещи
Вече е лесно да си изберете най-добрата перспектива на заснемане с функционалността на GoPro Hero 8 Black за дигитален обектив. Сега можете да превключвате между Narrow, Linear, Wide и SuperView.

Live Streaming in 1080p
Стриймвайте с 1080p качество в социалните мрежи, стабилизирайте с HyperSmooth, докато предавате през приложението GoPro и запазвайте изображения на вашата SD карта за по-късен преглед.

Гласово управление
Насладете се на гласовото управление с 14-те гласови команди, като „GoPro, take a photo“. Дори ако камерата е изключена, можете да кажете "GoPro, turn on". HERO8 Black разбира английски (САЩ, Великобритания, Австралия и Индия), китайски (мандарин), френски, немски, италиански, японски, корейски, португалски (BR), руски, испански (ЕС и NA) и шведски.

Разширено намаляване на фоновия шум
Насладете се на по-ясно и по-точно качество на звука с новото местоположение на предния микрофон и подобрените алгоритми, които активно филтрират фоновия шум.

Режим RAW
Този режим предлага изключителна гъвкавост и вече е достъпен за снимки time lapse и burst.

Предварителни настройки
HERO8 Black се предлага с предварителни настройки за заснемане, като Standard, Activity, Cinematic и Slo-Mo. Можете дори да създадете персонализирани предварително зададени настройки за бърз достъп до любимите си настройки.

Преки пътища на екрана
Персонализирайте екрана, за да намерите бързо функциите, които използвате най-често.

Интуитивен Touch Screen
Три основни режима на заснемане с опростени настройки улесняват навигацията. 

Touch Zoom
Бъдете по-близо до действието, когато занемате снимки и видеоклипове само чрез докосването на екрана.

Режим портрет
Можете да заснемате снимки и видеоклипове в режим Портрет - идеално за вашите Snapchat и Instagram истории.

Timer Foto
Таймерът за снимки ви помага по-лесно да заснемете GoPro селфита или групови снимки с цялата компания приятели в кадъра.

Short Clips
Можете да заснемате 15- или 30-секундни видеоклипове, които са подходящи за споделяне. 

Устойчива на прах и вода
Споделете преживявания, които не можете да заснемете с телефона си. HERO8 Black е здрава, водоустойчива до 10 м камера, винаги готова за приключения.

Pro-Quality 4K60 + 1080p240 Video
Зашеметяващата видео резолюция, впечатляващата честота на кадрите и super-slo-mo се съчетават с технологията за стабилизация HyperSmooth, което прави HERO8 Black най-готината камера.

8x Slo-Mo
Свръх високата скорост на кадъра 1080p240 - със стабилизация HyperSmooth 2.0 - ви позволява да забавите движението до 8x, за да преживеете епичните моменти в цялата им слава.

100-Mbps Bit Rate
Записвайте качествено видео с опции за скорост до 100 Mbps. Резултатите са невероятни.

Видео формат HEVC
Спестете място на SD картата. Използва високоефективно кодиране на видео (HEVC), за да намали размера на файла, без да губи качеството на изображението.

GPS сензори + движение
GPS намира вашето местоположение, надморска височина и скорост, което позволява да се добави тази информация към вашите видеоклипове в приложението GoPro.

Разпознаване на лице, усмивка, мигане, пейзаж
HERO8 Black знае кога сте пред камерата, усмихвате се, мигате и още. Приложението GoPro използва тези детайли, за да заснема най-добрите снимки и да създава невероятни видеоклипове.

Бързо зареждане 
Върнете се към приключенията по-бързо. Опционалният адаптер за захранване Supercharger зарежда батерията ви до 38% по-бързо.

Съвместима с монтиране + аксесоари GoPro
Вземете я. Монтирайте я. С над 45 съвместими стойки и аксесоари, включително 7 начина за персонализиране на вашата HERO8 Black, можете да заснемете невероятни нови перспективи.

Характеристики:
- Резолюция: 12.0 MPx
- Резолюция снимки: 4000х3000
- Стабилизация
- LCD дисплей
- Размер на екрана: 5.0 см
- Гласов контрол
- Детектор за движение
- GPS
- Тъч скрийн
- Формат на видео запис: H.264, MP4, .265
- Поддържани файлови формати: RAW
- Видео резолюция: UHD 4K
- Кадри в секунда(FPS): 60
- Входове: за микрогон и USB 3.0 TYPE-C
- Изходи: USB 3.0 TYPE-C
- Прахоустойчивост
- Водоустойчивост: 1 ATM
- Bluetooth
- Wi-Fi
- Капацитет батерия: 1220 mAh
- Дистанционно управление
- Размери (ВхШхД): 6.2х3.2х4.5 см




Виж още Екстремни/Екшън камери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти