Аудио система Finlux FBS-65X30
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на звука с Аудио система Finlux FBS-65X30 – перфектният избор за всеки меломан! Създадена от утвърдения бранд Finlux, тази преносима аудио система е идеалната добавка към всяко събитие, където музиката е сърцето на забавлението.

С гаранция от 24 месеца, Finlux FBS-65X30 предлага не само сигурност, но и висококачествен звук, който оживява чрез двата 6.5-инчови високоговорителя. Общата мощност от 60W (RMS) гарантира, че вашата любима музика ще бъде чута във върховно качество, дори и на открито.

Интегрираният FM тунер с външна антена осигурява лесен достъп до радиостанциите, а благодарение на LCD дисплея, винаги ще знаете коя станция слушате. Добавете към това удобството на дистанционното управление и ще разберете, че Finlux FBS-65X30 е създадена да улесни всяко музикално преживяване.

Свързването никога не е било по-лесно благодарение на множеството опции за връзка, включително USB порт, SD карта, AUX вход и най-важното – Bluetooth функционалност. Предавайте музика безжично от вашия смартфон или таблет и се наслаждавайте на непрекъснато аудио изживяване.

Изключително подходяща за партита и събирания, системата идва с безжичен микрофон, който позволява на всеки да се превърне в звезда на вечерта. С вход за допълнителен микрофон, тя е идеалната аудио система за караоке вечери с приятели и семейство.

Елегантният черен цвят и стилен дизайн правят Finlux FBS-65X30 подходяща за всяко помещение, докато компактните размери и преносимостта ѝ позволяват лесно преместване от стая в стая или дори извън дома. Със захранване 220V-240V; 50/60Hz, тя е готова да ви служи навсякъде и по всяко време.

Ако търсите Аудио системи, които да отговорят на високите ви изисквания за качество и функционалност, Finlux FBS-65X30 е вашето решение. Открийте още много Аудио системи Finlux и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

За всички, които обичат да се наслаждават на музика с високо качество у дома или на открито, Finlux FBS-65X30 предлага перфектната комбинация от стил, мощ и мобилност. Посетете нашия сайт и разгледайте разнообразието от Аудио системи, за да намерите тази, която ще допълни вашето пространство и ще отговори на вашите аудио предпочитания.

Независимо дали сте млада двойка, която обича да организира домашни партита, или семейство, което цени качественото време заедно с любимите песни, Finlux FBS-65X30 е аудио системата, която ще ви съпровожда във всеки специален момент. Отпразнувайте живота с музика, която звучи така, както трябва – с яснота, сила и страст.




Виж още Аудио системи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти