Аксесоар Kiwi Oculus Quest 2 Elite Strap
ОписаниеХарактеристики

Kiwi Elite Strap за Oculus Quest 2

Kiwi Design Elite Strap за Oculus Quest 2, страп за по-голям комфорт и удобство във ВР

 Подобрени странични каишки - страничните каишки са направени от подобрен полимерен материал, който е много по-устойчив на огъване и могат да издържат на огъване до 100 хиляди пъти, като няма да се счупят или огънат, като също така са eco-friendly.

 Оптимизиран дизайн - регилуруемия конектор на 52 градуса ще ви спести усилието при слагане и махане на очилата и ще премахне необходимостта от това да разхлабвате каишките преди това. Просто лего вдигнете конектора нагоре и вече можете лесно да сложите или махнете очилата.

 Уголемена основа за главата - този страп има по-голяма основа за главата от официалния, като това помага главата да бъде обхваната и значително подобрява удобството, като го прави доста по-стабилен.

 По-добра възглавница - уголемената дебелина на оснвната каишка над главата от 48мм и по-дебелата основа за глава от 16мм ще подобрят значително комфорта и ще намалят натиска при носене на очилата. Еко кожата пък е много по-удобна за чистене при нужда.

 Лесен за пренасяне и съхранение - страпът на Kiwi може да пасне перфектно в оригиналната кутия на Oculus Quest 2, както и в повечето кутии за пренасяне на пазара, така че лесно може да го вземете с вас при пътуване и да не се притеснявате къде да го съхраните.

Важно: За почистване използвайте кърпичката, която идва в комплекта или хартия, за да попиете потта от изкуствената кожа. Не използвайте препарати с алкохол или разредители.




Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти