Splinter Cell Double Agent + Rainbow Six Vegas product
НазадGCONGDOUBLEAGENTRAINBOWSIVPS3GCONGDOUBLEAGENTRAINBOWSIVPS3GCONGDOUBLEAGENTRAINBOWSIVPS3GCONGDOUBLEAGENTRAINBOWSIVPS3GCONGDOUBLEAGENTRAINBOWSIVPS3GCONGDOUBLEAGENTRAINBOWSIVPS3Напред

Игра за конзола Splinter Cell Double Agent and Rainbow Six Vegas, за PS3

  29.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Пакетът съдържа две части от емблематичните поредици на Ubisfot, а именно Splinter Cell Double Agent + Rainbow Six Vegas!
  Легендарната поредица Tom Clancy’s Rainbow Six прави своя дебют на платформи от ново поколение с Vegas. Специалното антитерористично звено бива спуснато насред улиците и оживлението на града на порока, където добре организирана терористична група заплашва да ескалира нивото на екстремистка заплаха до невиждани мащаби. Бъдещето на глобалната сигурност е под заплаха, и вашият екип ще трябва да се справи със ситуацията.. и да оцелее. Пълните възможности на Unreal Engine 3 ще ви потопят в един истински, дишащ свят, изпълнен със смъртоносни опасности, в който Logan Keller, Michael Walter и Jung Park ще трябва да подложат собствения си живот на граничещи с хазарта рискове, за да спасят града и цивилните в него в една надпревара с времето.


  Нов лидер, нов екип – Rainbow Six навлиза в нов етап от развитието си и ви запознава не просто с войници, а с герои. Тактиката и внимателното планиране ще бъдат от ключово значение, ако искате да изпълните поставените задачи, и да измъкнете екипът си невредим. Всеки член на групата има уникални умения и възможности:
  - Logan Keller – водач на екипа и експерт в разузнаването
  - Michael Walter – Специалист по тежките оръжия и експлозивите
  - Jung Park – снайперист и специалист по електрониката


  Ново ниво на екипен реализъм – вашите партньори ще ви дават предложения в реално време, които вие може да послушате или да пренебрегнете. Специалистите по взривове и компютри ще ви предлагат алтернативни питъща и подходи към целта, които нетренираното око не би забелязало.
  Наблюдение – Планиране - Атака – използвайте тактическо планиране за вашето придвижване и си служете с високо технологични решения като миниатюрни камери, с чиято помощ да разпределяте цели в дадена стая още преди да сте влезли.
  Реалистични движения и анимация – Екип от холивудски експерти са участвали в записването и точното пресъздаване на движения като спускане по стена с въже, влизане през прозорците, прикриващ огън на сляпо или otion-captured assault and recon techniques such as fast roping, rappelling, window entry, blind-cover fire and more. All captured by an experienced Hollywood animation expert.
  Персонализирано мултиплейър изживяване – създайте свой собствен мултиплейър персонаж, който трупа опит и получава достъп до допълнително оборудване спрямо прогреса си.


  Ветерана агент Сам Фишър се завръща. Но никога не се изправял срещу враг като този. За да спре унищожителна терористична атака, той трябва да проникне в зловеща терористична група и да я унищожи от вътре. За първи път изживейте не отпускащото и за секунда напрежения и свиващите стомаха дилеми на живота като двоен агент. Докато инфилтрирате терористична организация в американската и централа, трябва внимателно да премервате следствията от вашите действия. Убийте твърде много престъпници и ще разкриете прикритието си. Двоумете се твърде дълго и милиони ще умрат. Направете каквото трябва, за да завършите мисията си, но се измъкнете живи.

  Double Agent напълно ще революционизира и преоткрие шпионския екшън жанр, като представи концепцията за двойния агент, създавайки чисто нов вид геймплей.
  Double Agent е колаборативно начинание между студията на Убисофт в Монреал, Шангхай и Анеси – и напълно ще се възползва от всяка платформа с ексклузивно съдържание и уникално геймплейно изживяване.
  Двойни цели за изпълнение: Агенти на правителството и терористи ще искат от вас да изпълнявате задачи по едно и също време.
  Открийте напрежението на това да сте двоен агент: Използвайте истински тактики, употребявани от днешните двойни агенти в реалния живот, за да саботирате плановете на терористите.
  Изследвайте сложен сюжет с няколко края: вашите избори се отразяват на това как историята и геймлпея се развива.
  Свят на международни шпиони: Мисии от цял свят, от Азия до Африка до сърцето на САЩ. Изживейте екстремни ситуации: под водата или в пясъчна буря, криейки се зад прах или пушек и дори скачане с парашут.
  Нов автентични джаджи: научете се да използвате последните оръжия и джаджи на службите за сигурност на щатите, както и терористични оръжия добити от черния пазар.
  Иновативна онлайн игра: Признатия от критиците мултиплейър екшън на Splinter Cell се завръща с чисто нови иновации за всяка платформа.


  Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти