Resident Evil: Operation Raccoon City product
GMREOPERATIONRACCOONCITYPCGMREOPERATIONRACCOONCITYPCGMREOPERATIONRACCOONCITYPCGMREOPERATIONRACCOONCITYPC

Игра Resident Evil: Operation Raccoon City, за PC

  9.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Resident Evil: Operation Raccoon City

  Resident Evil: Operation Raccoon City е истинско отборно шуутър изживяване в трето лице, развиващо се в мрачната и злокобна вселена на Resident Evil и предлага нов поглед върху събитията, обрисувани в Resident Evil 2 и Resident Evil 3.

  Септември 1998 г. е и действието отново се насочва към заразения Ракуун Сити и ужасните последици от изтичането на смъртоносния T-вирус от лабораторията на Ъмбрела. Организацията нарежда на елитен екип да унищожи всички доказателства за пробива и да елиминира всички оцелели. След като научава за този план, американското правителство изпраща свои специални сили, за да открият доказателства, изобличаващи причината за вирусната инфекция и действията на Ъмбрела. Поемете ролята на войник от службата за охрана на компанията, за да се състезавате самостоятелно или в кооператив за четирима в битка с всички съперници в Ракуун Сити.

  Очаквайте завръщането на оригинални врагове от Resident Evil, култови места като полицейския участък в Ракуун Сити и любими на феновете герои, включително Леон С. Кенеди, който е в черния ви списък като млад полицай в града. Преживейте преразказа на класически моменти от предишните заглавия Resident Evil 2 и Resident Evil 3 и вижте как се развиват събитията от перспективата на охранителните служби на Ъмбрела. Сега можете да пренапишете историята за заразата в Ракуун Сити.

  В допълнение Resident Evil: Operation Raccoon City идва с редица състезателни онлайн мултиплейър режими. Всеки от тях ще ви достави уникално преживяване благодарение на битката между охранителната служба на Ъмбрела, американските спец части и заплахата от зомбита.


  Минимални Системни Изисквания:

  CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
  RAM: 2 GB
  OS: Windows XP/Vista/7
  Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS or better, ATI Radeon HD 3850 or better
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 8 GB


  Виж още Игри за PC Capcom

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+