NBA 2K16 product
НазадGCONGNBA2K16XBOXONEGCONGNBA2K16XBOXONEGCONGNBA2K16XBOXONEGCONGNBA2K16XBOXONEGCONGNBA2K16XBOXONEGCONGNBA2K16XBOXONEНапред

Игра за конзола NBA 2K16, за XBOXONE

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  NBA 2K16

  Франчайзът NBA 2K се завръща с най - реалистичното баскетболно преживяване, а именно NBA 2K16. Впусни в приключението, поемайки контрол над целия NBA франчайз или докажи уменията си онлайн срещу геймъри от цял свят.
  С красива графика, реалистични движения и адекватно поведение, това е играта, която ще надмине и най - високите очаквания.

  3 от най големите NBA звезди ще се появят на обложките на играта. Ще получиш кутия, която разполага и с трите, изборът коя ще сложиш е изцяло твой!
  -Stephen Curry от Golden State Warriors .
  -James Harden от Houston Rockets.
  -Anthony Davis от New Orleans Pelicans.

  Добавени са нови класически отбори, включващи играчи като Shaquille O'Neal и Dirk Nowitzki.
  Евролигата се завръща за трети път заедно с 25 отбора.

  Режим MyTeam – създай мечтания отбор! Подбери най – добрите баскетболисти, най – добрия треньор, избери подходящо игрище и участвай в състезания срещу отборите на геймъри от цял свят. Можеш да правиш промени по отбора си по всяко едно време в играта.

  Събирай карти, отключвай нови баскетболисти, събирай предмети, които могат да бъдат използвани в играта или продавани. Възползвай се от виртуалната валута Virtual Currency (VC), за да се сдобиеш с пакети, чието съдържание е изненада на случаен принцип. Но колкото е по - скъп пакетът, толкова е по - голям шансът да ти се падне златна карта.

  Режим MyCareer – създай свой играч и започни кариерата си в NBA от нулата. Усъвършенствай уменията си, проправи си път до върха и докажи, че си най – добрият. Ще се срещнеш с други играчи, с треньори, да променяш визията си или дори да сканираш своето лице.

  Режим MyGM – ти си шефът! Подписвай с нови играчи, извършвай транзакции, преговаряй с други треньори, наложи своите цени, осигури по – добри условия на отбора си или създай добри връзки с чужд такъв, с журналисти и фенове. Преведи отбора си през всички трудности в шампионата NBA и го направи №1


  Виж още Игри за Конзоли 2K Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти