Mafia III Deluxe Edition product
НазадGCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4Напред

Игра за конзола Mafia III Deluxe Edition. за PlayStation 4

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Всеки направил поръчка за играта ще получи като бонус - "Family Kick Pack", допълнително дигитално съдържание включващо 3 ексклузивни превозни средства и оръжия.
  Deluxe изданието на Mafia III включва следното съдържание:

  Играта Mafia III
  Season Pass гарантиращ безплатен достъп до всички предстоящи допълнения към играта

  Mafia III продължава традицията на поредицата, като предлага завладяваща история, която се развива в безпощадния свят на организираната престъпност. Играта те отвежда в Ню Орлианс през 1968, едни от най-бурните години в американската история. Пресъздадената версия на града кипи от активност, а за автентично пресъздадената атмосфера допринасят класическите автомобили, модата и музиката от това време.
  През това време буреносен корупционен облак се е извисил над града, превръщайки го в истински рай за организираната престъпност. Италианската мафия контролира нелегалния хазарт, наркотиците и проституцията, докато корумпираната полиция и политиците си пълнят джобовете с парите, които получават за да си държат очите затворени.
  Mafia III ти влизаш в ролята на Lincoln Clay, ветеран от Виетнамската война, търсещ ново място, което да нарече свой дом. Осиротял като дете, Lincoln успява бързо да оприличи като свое семейство местната мафия. Тя обаче бързо бива предадена и избита по брутален начин от италианските гангстери. Lincoln е изключително съкрушен от случилото и започва брутална война срещу италианците, която разтърсва баланса на сили в подземния свят на Ню Орлианс.
  С хода на историята в Mafia III можеш да избираш своя път към отмъщението. Ще трябва да изградиш твоя собствена криминална империя, като начинът, по който това ще стане зависи от теб. Можеш да използваш хитри прийоми, да изнудваш, преследваш и измамваш целите си, или просто да използваш брутална сила, с която да всяваш страх у всеки срещнат. Mafia III съчетава в себе си най-добрите техники за разказване на една кинематографична история, с динамично развиващ се сюжет, изграждащ се според твоите действия и решения. 


  Виж още Игри за Конзоли 2K Games

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Open World
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4
  • GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4
  • GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4
  • GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4
  • GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4
  • GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4
  • GCONGMAFIAIIIDELUXEDPS4