Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06
Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06

Смарт часовник Garmin Instinct 2S - Poppy, 40 mm, дизайн с два прозореца 0.79" x 0.79" (2 cm) сензорен дисплей, 32MB вградена памет, GPS, водоустойчив 10 ATM, Bluetooth, ANT+, до 21 дни време за работа, компас, оранжев

id 257874 Код: SMWAGARMIN0100256306
551.19 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане

 

 

 

 

КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, ПРИТЕЖАВАТЕ ГО

Този здрав GPS смарт часовник с опция за слънчево зареждане е достатъчно здрав, за да бъде в крак с Вас и достатъчно уникален, за да пасне на Вашия стил. Сега се предлага в два размера, за да пасне на всяка китка.

 

 

Този часовник е издръжлив, което означава, че ще е винаги с Вас. Тренирайте с вградените спортни приложения. Смарт известия, за да не пропускате важното.
Останете на пътя с достъп до повече сателити. Разберете тялото си по-добре с 24/7 наблюдение на здравето. Поддържайте преживяванията си с до 51 дни живот на батерията в режим на смарт часовник (само за моделите със соларно зареждане)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОЕКТИРАН ЗА ИЗДЪРЖЛИВОСТ

Този здрав часовник е водоустойчив до 100 метра и е устойчив на топлина и удари. Освен това, с подсилен с полимер корпус и химически подсилено, устойчиво на надраскване Corning® Gorilla® Glass стъкло, това устройство е създадено да издържи.

СЪЗДАДЕН ЗА ВАС

Смелите цветове, дисплеите с висок контраст и опциите за размер Ви позволяват да покажете на света, че правите нещата по свой собствен начин.

ВЗЕМЕТЕ ПОВЕЧЕ БАТЕРИЯ

Соларните модели са с неограничен живот на батерията в режим на смарт часовник1(само за Solar версиите). Освен това, Power Manager Ви позволява да удължите живота на батерията, като контролирате какви настройки и сензори да черпят енергия.

 

 

 

 

 

 

MULTI-GNSS ПОДДРЪЖКА

Независимо дали сте на туризъм, планинско колоездене, бягане по пътеки или ски, ще имате достъп до множество глобални сателитни системи за навигация (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.

 

 

ABC СЕНЗОРИ

Навигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

 

 

TRACBACK®

Отстранете предположенията от Вашето обратно пътуване, като използвате тази функция, за да навигирате по същия маршрут обратно до началната си точка.

 

 

 

 

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимия Ви смартфон.

 

 

CONNECT IQ™ МАГАЗИН

Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store на Вашия съвместим смартфон.

 

 

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ (само за Solar версиите)

Преминавайте през опашките за каси и избрани транзитни системи с Garmin Pay безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

 

 

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Когато Вашият часовник и телефон са сдвоени, местоположението Ви на живо може да бъде изпратено до контактите Ви ръчно или — по време на избрани дейности на открито — автоматично с вградено засичане на инциденти3.

 

 

КАЛЕНДАРЕН ИЗГЛЕД

Преглеждайте лесно плановете си за деня със специален екран на календара, когато сте сдвоени със съвместимия си смартфон.

 

 

СИНХРОНИЗАЦИЯ С ПРИЛОЖЕНИЕТО GARMIN CONNECT™

Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес всичко на едно място. Приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон е процъфтяваща онлайн общност, където хората в движение могат да се свързват, да се състезават и да споделят.

 

 

 

 

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Правете каквото обичате с предварително заредени профили на активност за бягане, колоездене, плуване, силови тренировки, катерене на закрито, виртуално бягане, голф, йога, пилатес и др.

 

 

HIIT ТРЕНИРОВКИ

Този профил на активност проследява Вашите HIIT тренировки, включително AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани. Задайте броя на кръговете, интервалите работа/почивка и други.

 

 

VO2 MAX

Тренирайте по-интелигентно с VO2 max, индикатор за това как можете да очаквате да се представите. Той дори отчита промени в производителността, които могат да бъдат причинени от топлина или надморска височина.

 

 

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ

За насоки за тренировки, които вземат предвид Вас и Вашето фитнес ниво, получавате ежедневни препоръки въз основа на текущото тренировъчно натоварване и тренировъчно състояние.

 

 

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

След всяка тренировка времето за възстановяване Ви уведомява кога ще сте готови за друга тежка тренировка. То дори отчита интензивността на тренировката и фактори като стрес, ежедневна активност и сън.

 

 

MTB DYNAMICS

Проследявайте детайлите на всяко каране с показатели за планинско колоездене плюс специализирани grit™ и flow измервания, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да победите следващия път.

 

 

 

 

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Получавайте прогнозни данни за пулса4 заедно със сигнали, ако сърдечната честота остане твърде висока или твърде ниска, докато сте в покой. Преценете колко усилено работи сърцето Вви по време на дейности.

 

 

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА

Променливостта на сърдечния ритъм се използва за изчисляване на Вашия резултат за ниво на стрес, така че да можете да видите дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден.

 

 

РЕЗУЛТАТ И МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Получете пълна разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън. Вижте всичко в специален уиджет, който включва Вашия резултат за сън и съвети.

 

 

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ

Оптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

 

 

PULSE OX

За аклиматизиране на надморска височина или наблюдение на съня, Pulse Ox сензора5 използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви усвоява кислород.

 

 

ФИТНЕС ВЪЗРАСТ

Тази функция използва хронологична възраст, Вашата седмична активност, сърдечен ритъм в покой и BMI, за да прецени дали тялото Ви е по-младо или по-старо от Вас. Получете съвети как да намалите фитнес възрастта си.

 

 

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ

Проследявайте колко минути енергична активност получавате, кога ги печелите и по време на дейност. Можете дори да ги прегледате като поле с данни по време на времеви активности.

 

 

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ

Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, получете упражнения и начини на хранене и др.

 

 

 

 

ДАННИ ЗА ПРИЛИВИТЕ (само за Surf версиите)

Бъдете в крак с океанските условия, за да можете да хванете перфектната вълна. Просто сдвоете часовника със съвместимия си смартфон.

 

 

СЪРФ АКТИВНОСТ (само за Surf версиите)

Запишете броя на сърфираните вълни, достигнатата максимална скорост и изминатото разстояние, като използвате профила за сърф активност.

 

 

SURFLINE® (само за Surf версиите)

Вижте условията — като прилив, височина на вълната, вятър и сърф рейтинг — за всяко от петте най-близки места за сърфиране, когато сте сдвоени с приложението Garmin Connect™ на Вашия съвместим смартфон.

 

 

SURFLINE SESSIONS™ ФУНКЦИЯ (само за Surf версиите)

Instinct® 2 Solar Surf Edition работи със Surfline Sessions, който създава видео на всяка вълна, която карате пред Вашата Surfline камера, така че да можете да ги гледате по-късно и да видите как сте се справили с Вашия Surfline Sessions абонамент.

 

 

УИНДСЪРФ АКТИВНОСТ (само за Surf версиите)

Използвайте този профил на активност, за да проследявате вашата GPS позиция, скорост, разстояние и сърдечен ритъм, докато карате уиндсърф.

 

 

КАЙТСЪРФ АКТИВНОСТ (само за Surf версиите)

Проследявайте Вашата GPS позиция, скорост, разстояние и сърдечен ритъм, докато карате кайтсърф.

 

Спецификации:

Физически данни и характеристики
Материал на стъклото Химически подсилено стъкло или Power Glass™
Материал на безела Подсилен полимер
Материал на корпуса Подсилен полимер
Съвместимост с QuickFit™ каишки Да (20 мм)
Материал на каишката Силикон
Размери 40 x 40 x 13.3 мм; Подходящ за китки с обиколка 112-180 мм
Тегло 42 гр.; 43 гр. за соларните версии
Тип на дисплея Монохромен, видим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP)
Размери на дисплея Дизайн с два прозореца; 0.79″ x 0.79″ (20 x 20 мм)
Резолюция на дисплея 156 x 156 пиксела
Живот на батерията Смарт часовник: До 21 дни/51 дни със солар* Режим на часовник за пестене на батерия: До 50 дни/Неограничено със солар* GPS: До 22 часа/28часа със солар** Максимален GPS режим на батерия: До 54 часа/114 часа със солар** Expedition GPS активност: До 25 дни/105 часа със солар* *Слънчево зареждане, като се предполага целодневно носене с 3 часа на ден навън при условия от 50 000 lux **Слънчево зареждане, при условие, че се използва в условия от 50 000 lux
Засичане на инциденти (G-Sensor) Да
Воден рейтинг 10 ATM
Памет 32 MB
Аутдор функции
Налични аутдор профили Hiking, Climbing, Indoor Climbing, Bouldering, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Kayaking, Fishing, Tactical
Навигация от точка до точка Да
Обратно до старта Да
TracBack® Да
UltraTrac режим Да
Профил за надморската височина Да
Изчисляване на площи Да
Вертикална скорост Да
Общо изкачване / спускане Да
Съвместимост с BaseCamp ™ Да
GPS координати Да
Sight 'N Go Да
XERO™ Locations Да
Информация за слънцето и луната Да
Разстояние до дестинацията Да
Барометричен индикатор с предупреждение за буря Да
Expedition GPS активност Да
Функции на часовник
Час / дата Да
Синхронизиране на часа и датата посредством GPS Да
Аларма Да
Таймер Да
Хронометър Да
Час на изгрев / залез Да
Сензори
GPS Да
GLONASS Да
Galileo Да
Garmin Elevate™ вграден пулсомер Да
Барометричен алтиметър Да
Компас Да
Акселерометър Да
Термометър Да
Pulse Ox Да
Смарт функции
Свързаност Bluetooth®, ANT+®
Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.) Да
Смарт известия Да
Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™) Да
Календар Да
Времето Да
Контролиране на музиката на смартфона Да
Намиране на телефона Да
Намиране на часовника Да
VIRB® контрол Да
Смартфон съвместимост Да
Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile Да
Garmin Pay™ Да (само за Solar версиите)
Battery Saver - персонализиране за ниска мощност Да
Активити тракер функции
Вграден пулсомер Да
Отброяване на крачките Да
Body Battery™ Да
Лента за активност (показва се след период на неактивност) Да
Автоматична цел (ежедневна цел за крачки) Да
Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън) Да
Изгорени калории Да
Изкачени етажи Да
Изминато разстояние Да
Интензивни минути Да
TrueUp™ Да
Move IQ™ Да
Fitness Age Да
Целодневно проследяване на стреса Да
Хидратация Да (в Garmin Connect™)
Фитнес функции
Налични фитнес профили Strength, Cardio and Elliptical Training, HIIT, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, and Yoga
Кардио тренировки Да
Силови тренировки Да
Автоматичен брояч на повторенията Да
HIIT тренировки Да
Функции за тренировки, планиране и анализ
GPS скорост и разстояние Да
VO2 max Да
Мултиспорт Да
Персонализируеми страници с данни Да
Auto Pause® Да
Интервални тренировки Да
Аклиматизация на топлина и височина Да
Разширени тренировки Да
Сваляне на тренировъчни планове Да
Auto Lap® Да
Ръчно задаване на обиколка Да
Конфигурируеми предупреждения за обиколка Да
Training Status (следи ефективността на тренировките) Да
Training Load (общото натоварване за последните 7 дни) Да
Тренировъчен ефект (аеробен) Да
Тренировъчен ефект (анаеробен) Да
Персонализируеми сигнали Да
Аудио известия Да
Virtual Partner Да
Състезание срещу активност Да
Автоматични мултиспортни дейности Да
LiveTrack Да
Сигнали за необичаен сърдечен ритъм Да (висок и нисък)
Честота на дишане Да
Таймер за дишане за релаксация Да
Auto scroll Да
История за активностите в часовника Да
Health snapshot Да
Женско здраве Да (в Garmin Connect™)
Ежедневни предложения за тренировки Да
Време за финиширане Да
Power Modes - персон. настройки на батерията при активност Да
Physio TrueUp Да
Функции за пулса
HR зони Да
HR сигнали Да
HR калории Да
% HR max Да
% HRR Да
Време за възстановяване Да
Auto max HR Да
HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства) Да
Функции за бягане
Налични профили за бягане Running, treadmill running, indoor track running, trail running
Динамика на бягането Да (със съвместим аксесоар)
Време за контакт със земята и баланс Да (със съвместим аксесоар)
Дължина на крачката (в реално време) Да (със съвместим аксесоар)
Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време) Да
Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват) Да (със съвместим аксесоар)
Съвместимост с крачкомер Да
Вертикална осцилация и съотношение Да (със съвместим аксесоар)
Предсказател за състезанието Да
Performance condition (сравн. вашето съст. с фитнес ниво ви) Да
Функции за колоездене
Налични профили за колоездене Biking, Road Biking, Mountain Biking, Gravel Biking, Cyclocross, Bike Commuting, Bike Touring, eBiking, eMountain Biking, Indoor Biking
Състезание срещу активност Да
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта) Да
FTP Да
Съвместимост с Vector ™ Да
Поддръжка на сензори за скорост и каданс Да
MTB Grit & Flow Да
Courses Да
Функции за плуване
Налични профили за плуване Pool swimming, open water swimming
Измерване на пулса под вода Да
Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории) Да
Тренировки за плуване в басейн Да
Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории) Да
"Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн) Да
Auto rest (само за плуване в басейн) Да
Сигнали за време и разстояние Да
Drill logging (само за плуване в басейн) Да
Разпознаване на типа загребване Да
Основен таймер за почивка (от 0) (само за плуване в басейн) Да
Функции за голф
Разстояние до предната, средната и задната част на грийна Да
Разстояние до layups/doglegs Да
Разстояние на изстрела Да
Дигитална карта за отбелязване на точките Да
Green View с ръчно позициониране на флага Да
Функции за проследяване на активността за деца
Toe-to-Toe™ предизвикателства  
Свързаност
Сингронизиране в реално време на настройки с Garmin Connect™ Да

 

 
Виж още Смарт часовници и гривни Garmin
Виж всички Смарт часовници и гривни в категорията

Технически характеристики

Тип:  Смарт часовник
Особеност:  Универсален
Цвят:  Оранжев

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06
 • Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06
 • Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06
 • Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06
 • Garmin Instinct 2S - Poppy 010-02563-06