Disney Infinity Starter Pack (Wii U) product
НазадGCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIUGCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIUGCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIUGCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIUGCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIUGCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIUGCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIUНапред

Игра за конзола Disney Infinity Starter Pack, за Wii U

id 73818 Код: GCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIU
  89.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  The Disney Infinity Starter Pack включва всичко необходимо, за да започнете своите приключения във фантастичните светове на Disney:


  Играта Disney Infinity
  Infinity Base - специлната поставка за фигури на Disney герои
  Три фигури на Disney герои - Mr. Incredible, Jack Sparrow, and Sulley
  Три Infinity Play Sets: Monsters University, Pirates of the Caribbean и The Incredibles
  Произволен Disney Infinity Power Disc
  Допълнителен онлайн код за активация и достъп до допълнително съдържание  Disney Infinity предлага на теб и твоите приятели безкрайно забавление и неограничени възможности с любимите ти Disney/Pixar герои. Познатите и обичани персонажи оживяват в невероятни приключения - както предварително подготвени, така и създадени и споделени от играчи от цял свят.


  Играй с любимите си герой и се потопи в екшън приключенията им - самостоятелно, в локална игра за двама или в онлайн режими за до четирима приятели.

  Как? Просто постави избрания от теб герои на поставката и избери своя режим на игра - Play Set или Toy Box.

  Play Set - Потопи се в уникалните светове на Monsters University, Pirates of the Caribbean или The Incredibles като поставиш специалния Play Set маркер и героя или героите на поставката и веднага ще бъдеш пренесен в съответния свят с уникални приключения и предизвикателства. Поставката има две места за герои (кръгли) и едно място за Play Set маркер. Play Set маркери за различни светове и приключения, които не присъстват в стартовия пакет, са налични допълнително в пакети с други Disney герои.

  Toy Box - създавай нива, светове и приключения с Disney Infinity. Oчакват те неограничени възможности да създаваш, споделяш и играеш създадени от играчи нива и приключения. Провери бързо и лесно онлайн за най-новите или препоръчани от други играчи и Disney. Безкрайно забавление с любимите ти герои в непредсказуеми ситуации.

  Още повече приключения и още повече възможности - разнообрази играта си с нови герои или умения, налични в допълнителни пакети

  Power Disc - това са специални дискове, които ти дават достъп до допълнителни умения за героите или нови функции при игра в Toy Box режим. Просто постави Power диск на поставката преди да сложиш избрания от теб герой или допълнение при създаване на нови нива. Можеш да поставиш до два диска за герои (кръгли) под всеки от тях или до три (шестоъгълни) за допълнения в света и при създаване на нива.

  Попълни колекцията си с различни герои и нови светове, които не присъстват в стартовия пакет и са налични под формата на Play Set-ове или индивидуални герои.


  Виж още Игри за Конзоли Disney Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIU
  • GCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIU
  • GCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIU
  • GCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIU
  • GCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIU
  • GCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIU
  • GCONGDISNEYINFINITYSTARTERWIIU