Alpha Protocol product
GMALPHAPROTOCOL

Игра Alpha Protocol, за PC

  9.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Лоялността има своята цена и никой не съзнава това по-добре от агент Michael Thorton. Талантливият млад агент е отхвърлен от собственото си правителство и е единственият, който може да предотврати предстояща катастрофа с международни последици. Как ще се развият събитията зависи изцяло от решенията и действията на играча. Приготви се за един съвременен шпионски екшън трилър с дълбоки RPG елементи и развръзка, която зависи изцяло от теб.


  Подбирайт внимателно думите и действията си – в интерактивния свят на Alpha Protocol всяка твоя реплика и действие имат последствия както за теб, така и за твоите врагове и приятели, и могат да променят твоите отношения, история, развръзка и разбира се – да те изпратят на специални мисии.
  Развии агент Thorton по избран от теб начин, избирайки различни техники за близък бой, умения по стрелба, познания за разнообразни шпионски приспособления и сам определи стила си на игра.
  Избери оръжията и приспособленията, които съответстват на задачите и обучението ти и ги персонализирай с различни приставки и допълнения, за да се сдобиеш с оптималния арсенал.
  На кого имаш доверие? – формирай съюзи с развитието на историята, посредством твоите действия и диалози с различни персонажи – приятелски или враждебно настроени. Изпълнявай различни задачи и получи достъп до нови оръжия и оборудване. Помни приятелите си и изберете, кога да им се довериш.
  Избери своята мисия – ще оставиш ли терористи да се измъкнат, преследвайки важни улики. Подчини се на заповедите или отстрани цели на база на твоя собствен морален компас. Избери пътя си и го Следвай. В Alpha Protocol няма правилни и грешни решения – всеки играч сам определя, как ще се развие неговата история.


  Виж още Игри за PC SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти