Web Camera Logitech StreamCam Graphite 960-001281

Web Camera Logitech StreamCam Graphite 960-001281

id s2109111
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание
{

Вашето видео съдържание е на път да стане още по-добро, готови сте да споделите страстта си с другите с Logitech StreamCam. С отлично качество на изображението, двойни предни микрофони, гъвкави възможности за монтаж и USB-C свързаност, това е идеалната камера за гладко предаване на вашето съдържание към любимите ви платформи за стрийминг - всичко, което трябва да направите, е да бъдете себе си! Съвместим с Windows® и Mac®.

Logitech StreamCam е още по-мощна, когато се използва с Logitech Capture.

Capture отключва функции на StreamCam, които автоматизират експозицията, кадрирането, стабилизацията и други, така че можете да се съсредоточите върху създаването на желаното от вас съдържание.

Скучното съдържание престава да бъде опция за вас. 

Предава и записва живи, автентични видеоклипове с плавно движение и ясни детайли във Full HD 1080p при 60 кадъра в секунда.

Загубата на фокус в средата на видеоклипове ще стане просто лош сън. 

Проследяването на лицето с активиран интелект обещава точен фокус и експозиция, независимо къде се намирате. Автоматичната експозиция е добре регулирана, така че да изглеждате точно както искате при много условия на осветление.

ВЕРТИКАЛНО ВИДЕО FULL HD 

Просто върнете StreamCam, за да преминете незабавно в портретен режим. Насладете се на   FULL HD във формат 9:16 - идеално за истории в Instagram и Facebook.

ОПЦИИ ЗА МОНТАЖ 

Монтажът на камерата ви позволява да я накланяте или дори да я монтирате на статив. Вградената електронна стабилизация на изображението намалява трептенето от случайни снимки или резки движения.

ВРЪЗКА USB-C 

Стандартно за бързи и надеждни връзки, StreamCam използва USB Type-C, за да осигури ефективни скорости на трансфер на видео.

SMART AUTO-FRAMING

StreamCam използва Logitech Capture, за да поддържа автоматично изображението ви в рамка отпред и в центъра за стрийминг и видеоклипове.

PREMIUM AUDIO PERFORMANCE

Получавате по-автентичен и жив звук за вашата публика с двойните микрофони отпред, независимо дали изпълнявате песен или разказвате история.

Характеристики

Видео резолюция (пиксели) 1080 Full HD
Интерфейс USB 3.1
Микрофон Dual
Размери (mm) 80 x 136 x 136 мм
Други Цвят: Графит
Тегло 336 гр
}

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти