Телевизор Crown 24JB12V , 1366x768 HD Ready , 24 inch, 60 см, LCD

Телевизор Crown 24JB12V , 1366x768 HD Ready , 24 inch, 60 см, LCD

id s2381837
ОписаниеХарактеристики

Искате ли перфектното съчетание между качество, функционалност и компактен размер? Телевизор Crown 24JB12V е тук, за да превърне всяко ваше пространство в уютен кът за развлечение.

Стилен и модерен, този 24-инчов LCD телевизор се вписва идеално в интериора на вашия дом или офис. С размери на екрана от 60 см и резолюция HD Ready (1366x768), Crown 24JB12V предлага ясна и детайлна картина, която оживява пред очите ви. Енергиен клас F гарантира, че устройството е ефективно и екологично, като същевременно намалява разходите за електроенергия.

С вградения цифров тунер DVB-T/T2/C/MPEG4, този телевизор осигурява достъп до широка гама от цифрови канали без нужда от допълнителни устройства. Поддържаните формати като AVI, MP3, JPG, MPEG1/2/4, H.264 и H.265 ви дават свободата да се наслаждавате на любимите си мултимедийни файлове директно чрез USB входа.

За тези, които обичат да пътуват, функцията за работа на 12V е истинско съкровище - можете да вземете телевизора със себе си в караваната или яхтата и да не пропускате любимите си предавания и филми. Плюс това, с PVR функцията можете да записвате телевизионни програми директно на USB устройство, за да ги гледате по всяко време.

Двата вградени говорители с обща мощност от 3W RMS доставят чист и балансиран звук, който допълва визуалното изживяване. С HDMI и SCART входове, този телевизор предлага гъвкави възможности за свързване с различни устройства, докато VGA и PC AUDIO входовете позволяват лесно свързване към компютър или лаптоп.

Телевизорът Crown 24JB12V е съвместим с VESA стандарт, което улеснява монтажа на стена, ако предпочитате минималистичен вид и повече свободно пространство. С размерите си със и без стойка, той е идеален за всяка стая, като същевременно остава достатъчно компактен, за да не доминира пространството.

В черен цвят, телевизорът излъчва елегантност и съвременен дизайн, който лесно се слива с всякакви интериорни решения. Той е идеален за млади професионалисти, които търсят удобство и функционалност, както и за семейства, които се нуждаят от надеждно устройство за забавление, което да не заема много място.

Ако търсите да разширите своята колекция от уреди за домашно развлечение, не пропускайте да разгледате и другите Телевизори Crown, които предлагаме. Или пък, ако искате да видите още повече варианти, разгледайте нашата широка гама от Телевизори и открийте този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

С гаранция от 24 месеца, Crown 24JB12V е инвестиция, която осигурява спокойствие и увереност, че сте направили правилния избор. Открийте радостта от висококачественото изображение и звук с телевизор, който е създаден да надмине очакванията ви.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти