Съдомиялна машина за вграждане Hotpoint-Ariston H2I HD526 A . , 14 комплекта, E , 600 Ш, мм
Описание

Забравете за досадното ръчно миене на съдове и се насладете на повече свободно време с иновативната съдомиялна машина за вграждане Hotpoint-Ariston H2I HD526 A. Този модерен уред е създаден, за да улесни ежедневието на заети семейства, които ценят комфорта и искат да оптимизират времето си у дома.

С капацитет за 14 комплекта съдове, тази съдомиялна машина е идеална за средни и големи домакинства. Предлага 9 различни програми за миене, които гарантират перфектни резултати за всякакви нужди - от бързо измиване до интензивно дезинфекциране. Три температурни настройки осигуряват допълнителна гъвкавост при избора на подходящата програма за миене.

Със своя тих режим на работа, произвеждащ едва 46 dB, съдомиялната машина е идеална за отворени жилищни пространства, където шумът може да бъде проблем. Допълнително, функцията "Програма лека нощ" позволява машината да работи на още по-ниска мощност и да не нарушава спокойствието на дома ви през нощта.

Удобният дисплей показва всички необходими информации, като например индикатор за сол и блясък, които помагат за поддържането на машината в оптимално състояние. С функцията 1/2 зареждане, можете да миете по-малко количество съдове без да губите вода и енергия, а таймерът за отложен старт дава възможност да настроите началото на миенето в удобно за вас време.

Изработената от висококачествен инокс вътрешна камера гарантира дълготрайност и лесна поддръжка. Системата Aqua Stop предпазва от нежелани течове и преливания, като по този начин осигурява допълнителна сигурност за вашия дом.

С енергиен клас E, тази съдомиялна машина е проектирана да бъде ефективна и икономична, като консумира само 9.50 литра вода на цикъл в режим ECO. Размерите ѝ са оптимизирани за лесно вграждане с широчина от 600 мм, което я прави подходяща за повечето стандартни кухненски шкафове.

Съобразена с нуждите на съвременните домакинства, съдомиялната машина от Hotpoint-Ariston е създадена да предостави не само функционалност, но и стил. Тя е перфектният избор за хора, които търсят удобство, ефективност и надеждност в грижата за дома си.

За да разгледате още Съдомиялни машини и да откриете този уред, който най-добре отговаря на вашите нужди, посетете нашия онлайн магазин. Ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите предложения на Съдомиялни машини Hotpoint-Ariston, които предлагаме.

Изберете Hotpoint-Ariston H2I HD526 A за своя дом и преоткрийте удоволствието от чистите и блестящи съдове без усилие. Вашата кухня заслужава технологията, която улеснява живота и придава стил на всяко домакинство.




Виж още Съдомиялни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти