Саундбар Sony HTA7000
Описание

Искате ли да превърнете дома си в истински киносалон? Саундбарът Sony HTA7000 е ключът към неповторимо аудио изживяване, което ще ви потопи в света на любимите ви филми, концерти и игри с кристално чист звук.

Саундбари Sony са синоним на високо качество и иновации, а моделът HTA7000 не прави изключение. С мощност от 500W и 7.1.2 канална звукова система, този саундбар осигурява дълбоки баси и ясни високи тонове, които ще ви накарат да почувствате всеки нюанс от звука около вас.

Благодарение на безжичната Bluetooth връзка, можете лесно да свържете саундбара с мобилните си устройства и да се насладите на любимата си музика без кабели. Освен това, с включеното дистанционно управление, регулирането на силата на звука става бързо и удобно, докато USB портът ви позволява да възпроизвеждате музика директно от външни памети.

Съвместимостта с възпроизвеждане на формати като Dolby Digital, Dolby Atmos и DTS HD High Resolution Audio гарантира, че ще изпитате невероятно обгръщащ звук, който е сравним с този в кината. Интерфейсът с HDMI вход и оптичен вход осигурява лесно свързване с вашите други устройства, като телевизор или игрова конзола.

Верига магазини ЗОРА предлага 24-месечна гаранция за този продукт, така че можете да бъдете сигурни в неговото надеждно качество. Ако искате да разгледате и други Саундбари, нашият онлайн магазин предлага богат избор от модели, които да отговорят на вашите нужди и предпочитания.

За меломаните и киноманите, които търсят върховно аудио изживяване, Sony HTA7000 е идеалният избор. Той е създаден да задоволи и най-взискателните слушатели, като предоставя звуково измерение, което трансформира всеки филм, концерт или игра в незабравимо преживяване.

Не пропускайте възможността да разгледате и другите Саундбари Sony, които предлагаме, за да намерите перфектния звук за вашия дом. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите най-добрия избор за вас и вашето семейство.

Независимо дали сте млада двойка, която обича да се наслаждава на кино вечери у дома, или сте запален геймър, търсещ да подобри аудио изживяването си, саундбарът Sony HTA7000 е продуктът, който ще отговори на вашите очаквания. Насладете се на висококачествен звук, който допълва вашето аудио-визуално хоби и превръща всеки момент в незабравимо преживяване.




Виж още Домашно кино
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти