Разклонител ЕТС 5X16A 5M 15051
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете едно електрическо гнездо в пет? С Разклонител ЕТС 5X16A 5M 15051 това е възможно, а сигурността и удобството са гарантирани!

Произведен от утвърдената марка ЕТС, този разклонител е идеалният избор за всеки, който цени качеството и функционалността. С гаранция от 6 месеца, той предлага надеждност и дълготрайност, които са основни приоритети за потребителите. Петте гнезда осигуряват достатъчно място за свързване на всички вашите устройства, а дължината на кабела от 5 метра позволява гъвкавост и удобство при разполагането им.

Въпреки че разклонителят не разполага с ключ и защита от пренапрежение, той е оборудван с детска защита, което го прави безопасен избор за домове с малки деца. Работното напрежение от 220V и максималният ток от 16A гарантират, че устройството може да се справи с повечето домакински нужди, докато белият цвят и компактният дизайн се вписват перфектно във всяко помещение.

С три проводника със сечение 3 x 1.5 mm2, Разклонители ЕТС са изработени, за да издържат на ежедневната употреба, като същевременно предлагат безопасност и удобство. Това е продукт, който ще улесни живота ви, като ви спести време и усилия при организацията на домашните или офис електроуреди.

Ако сте млад професионалист или семейство, което търси практични решения за своя дом, този разклонител е точно за вас. Той е създаден да улесни вашето ежедневие, като предоставя достатъчно място за свързване на всички вашите устройства, без да се налага постоянно да ги премествате и изключвате.

Изберете качество и удобство с Разклонител ЕТС 5X16A 5M 15051 и забравете за проблемите с недостатъчното количество контакти. Посетете нашия уебсайт и разгледайте широката гама от Разклонители, за да намерите идеалния за вашите нужди. А ако сте вече убедени в качествата на марката ЕТС, разгледайте още продукти от тяхната линия тук: Разклонители ЕТС.

С Разклонител ЕТС 5X16A 5M 15051, вие инвестирате в продукт, който ще ви служи вярно и ще направи живота ви по-лесен. Не пропускайте възможността да добавите този незаменим помощник към вашата колекция от домакински уреди!




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти