Разклонител ЕТС 4X16A 1,5М С КЛЮЧ 14911
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да увеличите броя на електрическите си устройства, но нямате достатъчно контакти? Разклонител ЕТС 4X16A 1,5М С КЛЮЧ 14911 е вашето идеално решение!

Създаден от доказания във времето бранд ЕТС, този разклонител е не само функционален, но и сигурен. Предлагащ четири гнезда, той е перфектен за дома или офиса, където множество устройства трябва да бъдат свързани едновременно. Дължината на кабела от 1.5 метра гарантира удобство и гъвкавост при подреждането на вашето работно пространство, без да се налага да правите компромис с местоположението на вашите устройства.

Ключът за включване и изключване осигурява допълнителен контрол и удобство, позволявайки ви да спестите енергия, когато устройствата не се използват. Това не само намалява сметките за електричество, но и удължава живота на свързаните апарати. С работно напрежение от 220V и максимален ток от 16A, разклонител ЕТС е съвместим с повечето домакински уреди.

Безопасността е от съществено значение, и затова разклонител ЕТС включва детска защита, която предотвратява случайния достъп до електрически ток от малки деца. Въпреки че не предлага защита от пренапрежение, той е снабден със стандартна влагозащитеност IP20, което го прави подходящ за употреба в сухи вътрешни помещения.

Стилният бял цвят на разклонителя се вписва лесно във всяка обстановка, а качествените материали гарантират дълготрайност и надеждност. С гаранция от 6 месеца, вие можете да бъдете сигурни, че този продукт е инвестиция, която ще служи верно с течение на времето.

За тези, които търсят разклонители, този модел от ЕТС предлага перфектния баланс между качество и цена. Ако искате да разгледате още продукти от тази категория и марка, посетете Разклонители ЕТС.

Този разклонител е идеален за хора на всяка възраст, които имат нужда от допълнителни контакти за своите електронни устройства. Той е особено подходящ за млади професионалисти или семейства, които търсят удобство и безопасност в ежедневието си. Стилът и функционалността на продукта също така го правят привлекателен избор за хора, които ценят естетиката и организацията в своите животни и работни пространства.

При покупка на разклонител, клиентите обикновено търсят надеждност и безопасност. Разклонител ЕТС 4X16A 1,5М С КЛЮЧ 14911 отговаря на тези изисквания и допринася за спокойствието на потребителите, като предпазва техните устройства и семейства. За тези, които искат да разгледат повече опции, нашият онлайн магазин предлага широка гама от Разклонители, които могат да отговорят на различни нужди и предпочитания.

Изберете разклонител ЕТС за своя дом или офис и се насладете на комфорта и сигурността, които той предлага. С този продукт, вие инвестирате в качество, което ще служи верно и ще улесни вашето ежедневие.




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти