Разклонител ЕТС 3X16A 1,5M С КЛЮЧ 13911
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да увеличите броя на електрическите си устройства, но нямате достатъчно контакти? Разклонител ЕТС 3X16A 1,5M С КЛЮЧ 13911 е идеалното решение за вашия дом или офис.

Създаден от надеждната марка ЕТС, този разклонител е снабден с три гнезда, които ще ви позволят да свържете множество устройства едновременно. Дължината на кабела от 1.5 метра осигурява достатъчно гъвкавост при позиционирането на вашите електрически апарати, без да се налага да бъдат прекалено близо до контакта.

Един от ключовите елементи на този разклонител е вграденият ключ, който ви дава възможността да изключите токът към всички устройства едновременно, без да ги изключвате от самите гнезда. Това не само улеснява управлението, но и помага за намаляване на консумацията на електроенергия, когато устройствата не се използват.

За сигурността на най-малките членове на семейството е помислено също, благодарение на функцията за детска защита, която предотвратява случайния достъп до електрическата мрежа. Работното напрежение от 220 волта и максималният ток от 16 ампера гарантират, че този разклонител може да се справи с повечето от вашите електрически нужди.

Въпреки че този модел не разполага с защита от пренапрежение, той е снабден с три проводника със сечение 3 x 1.5 mm2, което осигурява стабилност и надеждност при ежедневна употреба. Белият цвят на разклонителя пък го прави лесен за съчетаване с всякакъв интериор.

С гаранция от 6 месеца, можете да бъдете сигурни, че придобивате продукт, който е изработен с внимание към детайла и качеството. Ако сте човек, който цени удобството и безопасността, този разклонител със сигурност ще отговори на вашите изисквания.

За да разгледате и други разклонители от разнообразието, което предлагаме, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката ЕТС, не пропускайте да разгледате и останалите предложения, като посетите Разклонители ЕТС.

Независимо дали сте млад професионалист, който търси практични решения за своя апартамент, или семейство, което иска да осигури безопасност и удобство в дома си, Разклонител ЕТС 3X16A 1,5M С КЛЮЧ 13911 е продуктът, който ще улесни вашето ежедневие и ще допринесе за по-организираното и функционално пространство.

Изберете качеството и надеждността, които ЕТС предлага, и се насладете на комфорта, който този разклонител може да внесе във вашия дом. Пазарувайте умно и сигурно с Верига магазини ЗОРА!




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти