Пролетта на емигрантите

Пролетта на емигрантите

id s724368
 • Марка: No Brand
 • Код на продукта: 9789542813125
 • Изчерпана наличност
  10.54 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание
  Книга, която улавя и описва бунтовете, подслушванията, сблъсъка между президент и премиер от 2013-а, преди те да се случили. Книга за вечната битка между добрите и лошите, за "сянката на животното", която наднича зад Човека.
  Пророчески, завладяващ роман!
  Книга, която повдига завесата на бъдещето!

  От автора на романа "Последния пощальон" и пиесите "Пикльото" и "Границата".

  Народът на Нулиа е доведен до мизерия и отчаяние в резултат на лошото и корумпирано политическо управление. В страната се шири полицейщина, масово подслушване, терор и страх.
  Между отделните кланове във властта текат жестоки, изобретателни сблъсъци за надмощие. Главните герои сред управляващите, Вожда, Клюна, Глигана, Джокера, Плъха, са обсебени от бесовете на алчността, разрухата и сексуалния нагон, доминирани от „сянката на животното”, според определението на един от героите.
  Месец преди изборите в Нулиа се завръщат десетки хиляди емигранти, ръководени от организацията „Освобождение”, чиито водачи под секретност работят за каузата от Париж и Лондон. Целта им е да катализират гражданския процес и заедно с останалите нули да спечелят изборите и променят политическото статукво в страната.
  Освен ръководителите на организацията – Радикалния, Пророчицата и Дипломата, се открояват младите Виктория и Максим, между които пламва любов, както и техните близки Теди и Марта, приятели, журналисти и други. Между тях се случват любопитни събития, романтични изживявания, вдъхновени постъпки.
  Властите са, изненадани от неочакваното нашествие на толкова много свободни и независими хора, се противопоставят с всички възможни средства. Обявяват извънредно положение, променят закона, за да не могат емигрантите да гласуват, подготвят обезглавяването на емигрантската организация.
  Избухват масови протести и въоръжени сблъсъци. При опита на специалните части и пара военни формирования да бъдат отстранени ръководителите на „Освобождение”, загива Виктория. Смъртта й предизвиква масов протест, който парализира столицата на Нулиа и принуждава президента да наложи вето над новоприетия закон.
  Сложено е началото на продължителна битка.
  Подобни битки предстоят и в други държави.
  В резултат от пробив и генно инженерство в галактическата система част от човешките души на Земята са превъплътени души на животни. Хората трябва да отвоюват своите страни от джунглата и „сенките на животните”.

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Свързани продукти