Меню dole

Как да поръчам

1. Регистрация

Регистрацията в сайта не е задължително условие, за да можете да пазарувате. Но ние препоръчваме да го направите, защото при регистрация получавате собствен профил – Моят JAR Computers account, чрез който ще можете да съхранявате история на вашите поръчки и да проследявате техния статус. Няма да е необходимо да въвеждате всеки път данните си за доставка, по този начин пестите време и ресурс при извършването на поръчки.

Потребителски профил можете да си създадете от линка „регистрация”, разположен в горната лява част на сайта. Има две опции – регистрация за потребител и регистрация за дилър. Изберете потребител и ще ви се зареди формата за попълване на Вашите данни: име, адрес, телефон, e-mail, адрес за доставки, потребителско име и парола. Паролата може да съдържа цифри и букви. След като въведете необходимата информация и кликнете бутон „регистрация” се зарежда Вашият профил (Моят JAR Computers account.) В него ще се съхранява историята на вашите поръчки и доставки, които са: в процес, изпълнени или отказани. Съхраняват се също и текущи оферти, които сте избрали, но не сте стартирали като поръчки. За момента те ще бъдат празни, но след като започнете да пазарувате ще се записва историята на всяка поръчка.

2. Избор на продукти

За да поръчате желаните от вас продукти, моля разгледайте следните секции с оферти: нови продукти,  промоции,  ценова листа,  конфигуратор. Всяка оферта съдържа кратко и детайлно описание на продукта, производител, картинка, цена за един брой, поле за указване на бройка, и наличност. Към офертата на даден продукт се предлагат и други тематично свързани продукти.

3. Добавяне на продуктите в потребителската кошница

Това, което желаете да поръчате, указвате първо като брой в полето предвидено за количество, след което кликвате върху иконката, изобразяваща количка. Полето с бройката продукти се оцветява, което означава, че продуктите са добавени в потребителската Ви кошница. Можете да добавяте продукти от всички секции с оферти в сайта. Всяка оферта с кликнат бутон количка се добавя в поръчката Ви. След като приключите, заявените продукти можете да видите в потребителската си кошница.

4. Потребителска кошница

До нея се достига когато кликнете бутона количка в горната лява част на сайта, под вход формата. Потребителската кошница изглежда различно според това дали сте регистриран потребител или не.
А) Ако нямате регистрация
Ако не сте се регистрирали досега ще видите поръчаните от вас продукти и крайна цена. Можете да правите промени и да изтривате добавени продукти. От бутон „поръчай”, се зарежда формата, където да попълните: име, адрес, телефон и e-mail. Полетата са задължителни, за да се установи обратна връзка с Вас.
Б) Ако имате създаден профил
Потребителската ви кошница представлява списък с вашите поръчки и навигационно поле в лявата част на екрана. То предлага следните възможности:

  • данни за потребителя – данните, които сте въвели при регистрация;
  • текущи оферти – продуктите, които сте харесали, но не сте превърнали в поръчка;
  • поръчки в процес – тези, които в момента се обработват от фирмата, можете да получавате информация за тяхното изпълнение чрез статусите, които им се задават от операторите на фирмата;
  • отказани поръчки – тези, които не са изпълнени;
  • изпълнение поръчки – поръчките, които са доставени.

След като сте добавили оферта в потребителската кошница, разполагате с няколко бутона за различни операции:

  • промяна (можете да промените поръчаната бройка);
  • изтрий (можете да изтриете оферта, която не желаете да поръчвате);
  • запази (чрез този бутон избраната оферта се прехвърля в секция „текущи оферти”, където съхранявате оферти, на които сте се спрели, но не желаете все още да ги превръщате в поръчка);
  • поръчай (желаете да поръчате избрания продукт).

5. Доставка на място
Ако желаете доставка, направете отметка и напишете адреса до който ще бъде доставката, за да може нашият оператор да изчисли цената за доставка и да Ви я съобщи. За повече информация относно доставката вижте тук.

6. Потвърждение на поръчката и доставката
Процесът на пазаруване завършва с устното или писмено потвърждение от Ваша страна. След като сте стартирали поръчката от бутон „поръчай”, очаквайте обаждане от оператор на JAR Computers.
Без потвърждение от Ваша страна, поръчка не се изпълнява!

7. Промяна или отменяне на поръчката

Ако желаете да промените или откажете Вашата поръчка, моля изпратете номерът на поръчката на адрес office@jarcomputers.com или се обадете на телефон 02/8221000.