Лента за NEC P 20/3200
ОписаниеХарактеристики

Fullmark е водещ производител на шпули и касети с ленти за матрични принтери, пишещи машини, касови апарати, АТМ машини и калкулатори.
Лентите отговарят напълно на спецификацията на оригиналната касета и печатат с качество равно или близко до нейното на много по-ниска цена.
Лентата oтпечатва поне толкова страници, колкото оригиналната, при равни други условия.
Касетите с ленти на Fullmark са произведени с най-съвременно оборудване при изключително прецизни производствени условия, съгласно европейските изисквания за качество ISO 9001 (LINK) и Екосертификат ISO 14001. (LINK)
Лентите за печатащи устройства са произведени от най-висококачествен найлон. Според спесификите на съответния модел, някои ленти имат следните допълнителни характеристики:
Висока плътност на найлона (High density nylon) – тази лента предпазва иглите, колкото и малки да са те, от изкривяване и счупване. Такава лента е задължителна за 24-иглените принтери.
Безшевни (Seamless nylon) - такава е лентата в касети с малък метраж където натоварването е много по-голямо и всяка част от лентата преминава много повече пъти през главата. Безшевната лента не се къса, предпазва иглите от счупване и удължава живота на принтера.
Всека касета с лента е изцяло гарнтирана от производителя Fullmark в рамките на 1 година от датата на покупката. (LINK)




Виж още Матрични принтери ленти

Технически характеристики

Оригинален:  Fullmark
Цвят:  черен
Брой копия:  -
Съвместимост:  -
Тип:  Найлонова лента
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти