Комплект подложки за Air Fryer NoStik 1EEE531, 31х40/33х40 см, За многократна употреба, Бежов
Икона нов продукт
Описание


NoStik EEE 531 е практичен и удобен аксесоар за вашата кухня. Тези правоъгълни подложки са създадени специално за употреба с горещ въздух, като подходящи са за различни кухненски задачи.

Размерите на подложките са:

  • 31 x 40 сантиметра
  • 33 x 40 сантиметра

Тези подложки са проектирани да бъдат използвани многократно, което ги прави екологично и икономично решение за вашата кухня. С тях можете да пържите храни без да се налага да добавяте мазнина или масло, благодарение на незалепващото покритие, което предотвратява прилепването на храната към подложките.

Цветът на подложките е бежов, което придава стил и хармония на визията на вашата кухня. Независимо дали приготвяте печива, пица, печени зеленчуци или други ястия, тези подложки ще ви помогнат да ги приготвите по-лесно и по-бързо.

С тези подложки за пържене с горещ въздух NoStik EEE 531 ще се наслаждавате на здравословно готвене без излишни мазнини, а също така ще съкратите времето за почистване след употреба.
Те са надежден помощник във вашата кухня и ще ви помогнат да приготвите вкусни и хранителни ястия за себе си и своите близки.


- Поддържане на фурната чиста
- Избягване на залепването на храна към тавичката
- Изрязване по размер
- Лесно почистване
- За многократна употреба
- Подходящи за съдомиялна
- Съдържание на комплекта
1 х Подложка с размер 31х40 см
1 х Подложка с размер 33х40 см




Виж още Тави
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти