Калъф Samsung S21 FE CLEAR VIEW EF-ZG990CWEGEE
Описание

Искате ли да облечете вашия Samsung Galaxy S21 FE в елегантност и функционалност? Представяме ви Калъф Samsung S21 FE CLEAR VIEW EF-ZG990CWEGEE, който е не просто аксесоар, а израз на вашия стил и грижа за любимия ви уред.

Съвместимост: Този калъф е специално проектиран за Samsung Galaxy S21 FE, което гарантира пълна съвместимост с вашето устройство. Той е като втора кожа, която пасва перфектно и предпазва вашия телефон от ежедневните изпитания на времето.

Дизайн: Калъфът разполага с предпазен капак за екрана, който осигурява защита, когато телефонът не се използва. Прозрачният прозорец ви позволява да видите известията и часа без да отваряте капака, което е удобство в динамиката на ежедневието.

Защита: Калъфът осигурява защита както за предната, така и за задната част на устройството, предпазвайки го от драскотини, удари и други ежедневни повреди.

Материал: Изработен е от висококачествен материал, който поддържа тънкия профил на телефона и предлага комфортен захват.

Достъп: Изрезките и покритията за бутоните осигуряват лесен достъп до всички портове, бутони и функции на камерата.

Умни функции: Възможно е калъфът да поддържа функция за умно събуждане/заспиване, която автоматично събужда телефона, когато капакът се отвори, и го поставя в режим на сън, когато се затвори.

Марка и гаранция за качество: Това е оригинален продукт на Samsung, което осигурява качество и перфектно съответствие с предназначеното устройство.

Цветът на калъфа е бял или светлосив, като по този начин се запазва минималистичният естетически подход, характерен за дизайна на Samsung. Освен това, на продукта е посочено "Произведено във Виетнам", което индикира страната на производство.

Ако сте млад човек или човек в зряла възраст, който цени технологиите и винаги е в крак с модерните тенденции, този калъф е за вас. Той е идеален за хора с активен начин на живот, които искат да защитят своята инвестиция в скъп смартфон, без да правят компромис с елегантността и функционалността. Подходящ е както за ежедневна употреба, така и за специални случаи, където впечатлението е от значение.

За да разгледате повече Калъфи за телефони Samsung, посетете нашия уебсайт. А ако искате да разгледате още Калъфи за телефони, ние ви предлагаме разнообразие от модели, които ще задоволят всеки вкус и потребност.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и стилът се срещат, за да предложат на клиентите не просто продукти, а цялостно решение за техните технологични спътници. Изберете калъфа, който не само защитава, но и допълва вашата индивидуалност.




Виж още Kалъфи, Протектори за телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти