Електрически скутер/тротинетка Segway E2 E , 12 градуси, 8.10 inch, 20.57 cm
Описание

Открийте свободата на движението с Електрически тротинетки и скутери от ново поколение! Представяме ви електрическия скутер Segway E2 E, който превръща всеки градски пейзаж във вашето лично пространство за приключения.

Основни характеристики на електрическия скутер Segway E2 E:

1. Дизайн: Скутерът се отличава със своя стилен и модерен дизайн, здрава рамка за повишена издръжливост и стабилност. Освен това, черният цвят с оранжеви акценти придава изискан и съвременен вид.

2. Портативност: Сгъваемата конструкция на скутера улеснява неговото съхранение и транспортиране, което го прави идеален за ежедневно пътуване и лесно пренасяне, когато не се използва.

3. Гуми: Оборудван с 8.10-инчови (20.57 см) гуми, които осигуряват комфортно возене и отлично сцепление на различни повърхности.

4. Възможност за изкачване: Скутерът може да изкачва наклони до 12 градуса, което му позволява да се използва в разнообразни градски среди.

5. Потребителски интерфейс: Сред функциите му се включва и 2.8" LED Dashboard дисплей, който позволява наблюдение на скоростта, нивото на батерията и други важни функции.

6. Безопасност: Вероятно включва предни и задни светлини за видимост и безопасност по време на вечерни обиколки, както и система за спиране за ефективна спирачна мощност.

Segway E2 E е създаден да балансира между производителност, стил и удобство, подходящ както за градски пътници, така и за случайни каращи. Моля, имайте предвид, че без допълнителни изображения или спецификации, допълнителни подробности за функционалност и характеристики се предполагат въз основа на стандартните характеристики на подобни електрически скутери.

С мощност на мотора от 250W и максимална скорост до 20 km/h, този скутер е идеален за бързи и ефективни градски придвижвания. С пробег до 25 km на едно зареждане, Segway E2 E е перфектният спътник за вашите ежедневни разходки. Батерията е защитена с IPX4 и IPX6, което гарантира надеждност и дълготрайност, дори при неблагоприятни метеорологични условия. Пешеходният режим и шестте защити допълнително подсилват усещането за сигурност при управление.

Сега можете да разгледате и други модели от категорията Електрически тротинетки и скутери и да откриете идеалния за вас сред широката гама продукти на марката Електрически тротинетки и скутери Segway.

Изживейте удоволствието от пътуването с електрическия скутер Segway E2 E, който предлага не само функционалност и стил, но и непреходното усещане за свобода и независимост. Без значение дали сте млад професионалист, студент или просто търсите по-екологичен начин за придвижване, този скутер е създаден да отговори на вашите нужди и да превърне всеки ваш път в приключение.




Виж още Електрически превозни средства
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти