Western Digital Red Pro NAS 16TB WD161KFGX product
HDDPCWDWD161KFGX

Твърд диск 16TB WD Red Pro NAS, SATA 6Gb/s, 7200 rpm, 512MB кеш, 3.5" (8.89 cm)

id 198480 Код: HDDPCWDWD161KFGX
1208.75 лв
1040.18 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
Марка WD
Серия Red Pro
Модел WD161KFGX


Разполага с 3D Active Balance Plus
Нашата подобрена технология за контрол на баланса в две равнини значително подобрява цялостната производителност и надеждност на задвижването. Твърдите дискове, които не са балансирани правилно, могат да причинят прекомерни вибрации и шум в система с множество задвижвания, да намалят живота на твърдия диск и да влошат работата с течение на времето.

Предотвратяване на възстановяване на грешки
Създадени специално за RAID и NAS среди, дисковете WD Red Pro са оборудвани с контроли за възстановяване на грешки като част от технологията NASware 3.0, за да помогнат за намаляване на отпадането на устройствата в RAID приложения.

Разширено тестване на задвижването
Средата на NAS, която има до 24 отсека, е много взискателна към твърдия диск с добавена вибрация и топлина. Ето защо всяко устройство WD Red Pro се доставя с удължено тестване на топлинен цикъл, за да се гарантира, че всяко устройство е тествано за продължителна надеждна работа.

Настолни устройства срещу WD Red Pro
Правете правилно от вашето NAS и изберете устройството, специално създадено за NAS с набор от функции, за да запазите данните си и да поддържате оптимална производителност. Вземете под внимание следното, когато избирате твърд диск за вашия NAS:
- Съвместимост: За разлика от настолните устройства, тези устройства са специално тествани за съвместимост със NAS системи за оптимална производителност.
- Надеждност: Винаги включената среда на NAS или RAID е гореща и настолните устройства обикновено не са проектирани и тествани при тези условия, каквито са дисковете WD Red Pro.
- Контроли за възстановяване при грешки: WD Red Pro NAS твърдите дискове са специално проектирани с RAID контрол за възстановяване на грешки, за да помогнат за намаляване на отказите в системата NAS.
- Защита от шум и вибрации: Проектирани да работят самостоятелно, настолните устройства обикновено предлагат слаба или никаква защита от шума и вибрациите, присъстващи в система с множество задвижвания. Устройствата WD Red Pro са проектирани да процъфтяват в многослойни NAS системни среди.
Използване на корпоративни NAS твърди дискове


производителност

Интерфейс SATA 6.0Gb / s
Капацитет 16TB
Обороти 7200 об. / Мин
Кеш 512MB


Размери

Форм фактор 3,5 "
Височина (максимална) 26.10mm
Ширина (максимална) 101.60 мм
Дължина (максимална) 147,00 ммВиж още Твърди дискове Вътрешни Western Digital

Технически характеристики

Размер:  3.5" (8.89cm)
Капацитет:  16 000 GB
Интерфейс:  SATA3
Обороти:  7200 rpm

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
 • HDDPCWDWD161KFGX