Titanfall product
НазадGMTITANFALLPCGMTITANFALLPCGMTITANFALLPCGMTITANFALLPCGMTITANFALLPCНапред

Игра Titanfall, за PC

  19.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Titanfall!

  Творение на едни от създателите и част от ключовите разработчици на поредицата Call of Duty, Titanfall е сред най-очакваните игри на 2014 година. Визионерите от Respawn са почерпили вдъхновение от доказания си опит във фърст пърсън екшън игрите и стъпват на тази основа, за да използват нов подход в дизайна на играта и да създадат изцяло нова вселена с Titanfall.

  Представяме ви преживяване, което комбинира напрегнатото действие в мултиплейър с драматични моменти, характерни повече за света на киното. Titanfall е мултиплейър заглавие от следващо поколение, което заличава границата между традиционния шуутър и сингъл плейър кампанията. Представи си: Бъдещето. Ти се озоваваш насред епична престрелка. В разгара на боя поглеждаш нагоре. От небето се спуска огромно въоръжено чудовище и очаква своя пилот: теб! Това е Titanfall.

  В този фъст пърсън шуутър вече не става въпрос за битка в стил "войник срещу войник". Титаните са изключително мощни и тежко въоръжени, но работата в екип и добре обмислената стратегия на Пилотите може да ги срази. Пилот или Титан... как ще доминирате в Titanfall?

  Минимални системни изисквания:

  CPU: AMD Athlon X2 2.8 GHz or Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
  RAM: 4 GB
  OS: 64-bit Windows 7, 8, 8.1
  Video Card: 512MB VRAM, Radeon HD 4770 or GeForce 8800GT
  Sound Card: Yes


  Виж още Игри за PC EA Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+