The Witcher 3: Wild Hunt Day 1 Edition product
НазадGMTW3WHD1EEPCGMTW3WHD1EEPCGMTW3WHD1EEPCGMTW3WHD1EEPCGMTW3WHD1EEPCGMTW3WHD1EEPCGMTW3WHD1EEPCGMTW3WHD1EEPCНапред

Игра The Witcher 3: Wild Hunt Day 1 Edition, за PC

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  The Witcher 3: Wild Hunt Day 1 Edition

  The Witcher 3: Wild Hunt Day 1 Edition съдържа:

  • Играта: The Witcher 3: Wild Hunt.
  • Компактдиск с оригиналния саундтрак.
  • Компендиум „Witcher Universe – the Compendium”.
  • Красива, детайлна карта на света в играта.
  • 3 стикера.
  • Стилен предпазител.

  Светът тъне в хаос. Въздухът е изпълнен с гъстия дим от изгорени поселища, натежал от острата миризма на тлееща плът. Безмилостният император на Нилфгард е нанесъл поредния удар срещу злочестите Северните кралства. Могъщите владетели от миналото, които преди години се опитваха да използват вещера Гералт за своите машинации, вече не са сред живите. В тези размирни времена, никой не може да каже какво крие бъдещето, кой ще донесе мир и кой – още повече нещастия. Именно в тези времена обаче ще се надигне една сила, по-древна и смъртоносно от всичко, което светът някога е познавал. Увлечените в незначителните си конфликти хора, така и не могат да разберат, че техните войни, колкото и кървави и разрушителни да изглеждат, са като детска игра, сравнение с Дивия лов - демоничните ездачи, които отново препускат през обагрените в червено от огньовете небеса. Тези ездачи, способни да сложат край на света такъв, какъвто го познаваме обаче, този път имат конкретна цел – те търсят само един човек. И по-точно единственият човек, когото студеният и лишен от емоции Гералт някога е допускал в сърцето си.

  Дългоочакваната трета игра от The Witcher серията, която би следвало да положи финалната точка в сагата, започнала с романите на Анджей Сапковски и продължена по брилянтен начин от CD Project.
  Уникална комбинация от отворен свят, адреналинови схватки и нелинейна история, в която всеки твой избор има своите последствия.
  Динамичен свят, пълен с интелигентни обитатели, промяна на деня и нощта, невиждани метеорологични ефекти и неочаквани геймплейни механики, превръщащи го в едно от най-живите, истински и достоверни виртуални места, на които си попадал някога.
  Бойна система, комбинираща традиционни тактически RPG елементи с бързина и прецизност, подлагаща на еднакво сериозно предизвикателство интелекта и рефлексите ти.
  Във времена, когато всички издатели се опитват да ти продадат допълнително съдържание, авторите на The Witcher 3: Wild Hunt искат да подарят на всеки, закупил си играта, 16 (!) безплатни DLC-та, налични за всички платформи.

  Системни изисквания:
  CPU: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
  RAM: 6 GB
  OS: 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
  Video Card: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
  Free Disk Space: 40 GB


  Виж още Игри за PC CD Project Red

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+