Pes 2016 Day 1 Edition product
НазадGCONGKONAMIPES2016D1EPS4GCONGKONAMIPES2016D1EPS4GCONGKONAMIPES2016D1EPS4GCONGKONAMIPES2016D1EPS4GCONGKONAMIPES2016D1EPS4GCONGKONAMIPES2016D1EPS4Напред

Игра за конзола Pro Evolution Soccer 2016 Day 1 Edition, Бонусите включват: 1x Играч на годината, 1x Играч за 10 мача, 10,000 GP x 10 седмици, фигурка на Neymar JR, за PS4

  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Pro Evolution Soccer 2016 Day 1 Edition​ включва:

  1x UEFA TOTY 2014 player (1 играч от отбор на годината UEFA 2014)
  1x player loan (10 matches) – Neymar (1 играч за десет мача)
  10,000 GP x 10 weeks.
  10x Recovery Items.
  3x Player Contracts.

  С поръчката на играта Pro Evolution Soccer 2016, получаваш като бонус фигурка на Neymar JR от серията Soccerstarz. Важи до изчерпване на количествата.

  Тази година PES 2016 отбелязва двадесетия си рожден ден. Още от PSOne, PES сериите преминават от формат на формат, добавяйки все повече реализъм. Силно решен да запази титлата си на „най – добрият спортен рожденик“, PES 2016 ти е подготвил подаръци – подобрен геймплей, обновена механика, зашеметяваща графика и футболна страст.

  Обичай миналото, играй в бъдещето! – 20 години PES!

  Многобройни подобрения в геймплея на играта.
  Нова система за изчисление на сблъсъка между играчите и тяхното взаимодействие.
  С новата система за физическа интеракция, битките за топката ще бъдат абсолютно уникални и непридвидими.
  Подобрен контрол над играта, когато се озовеш лице в лице с опонента. Разполагаш с голямо разнообразие от движения и финтове, с които да се измъкнеш. Времето за реакция на противника също е намалено, ситуацията 1 в 1 никога не е била толкова динамична, с резките смени на посоката, приплъзващи стъпки и адекватно покритие на терена. Техника и време – това са ключовите фактори, които ще омаломощят противника и ще ти върнат контрола над топката.
  Идеалната защита – Да изпълниш правилната техника в правилното време е ключът към твоята победа. Топката ще бъде веднага твоя с адекватно контриране, дрибъл или точен пас.
  Подобрен изкуствен интелект - 2 – 3 играча на терена, които мислят и действат заедно. Вече не си ограничен от условието, че трябва задължително да подадеш топката от един на друг, за да действат адекватно. Съотборниците ти ще ти помагат да вземеш правилното решение.
  За първи път имаш абсолютен контрол върху това как играчите ще отпразнуват победата. Нововъведенията в управлението ще ти позволят да избираш собствени, уникални движения след поредния гол.
  Всеки елемент от режима Master League е преработен и подобрен – от улеснените, по – разбираеми менюта до надъхващата система за трансфериране на играчи.
  Възползвайки се максимално от подобрените възможности на FoX енджина, PES освен логически издържана игра, е и истинска наслада за окото. Всеки малък детайл се откроява на екрана – обърни внимание как капките дъжд се сипят върху терена в новата нощна атмосфера с реалистично осветление.
  За първи път в PES сериите – времето над терена се променя. Дъждът ще промени начина ти на игра, а начинът на игра ще промени изхода на мача. Понякога играчите ще се подхлъзват, понякога ще са тромави, ще трябва да се съобразяваш с всяка прищявка на времето.
  3 пъти повече анимации, 3 пъти повече движение - артикулацията на играчите е реалистична, адекватни, чувствата им - изписани на лицата. Дори в ситуациите 1 в 1, ще виждаш изненадата на противника, когато умело му отнемеш топката.
  Нова механика за изчисление на траекторията на топката. През последните няколко години PES сериите белязаха огромен напредък в реализма на движение – както на играчи, така и на топката по терена. За поредна година, играта ще те изненада с постиженията си в тази област.
  Качествени подобрения – мнението на феновете е от особена важност, затова PES 2016 продължава да представя своите нововъдения:
  Още от стартирането му в PES 2015, myClub е ежеседмично подобряван и обновяван. В PES 2016 са отразени всички получени отзиви от почитателите на играта. Вече можеш да избираш мениджър, трениьор и да изградиш собствена стратегия за отбора, в зависимост от това какви цели си си поставил.
  Новият ъгъл на камерата ти дава по – добра представа какво се случва на терена и съответно по- добра възможност да изградиш стратегията си. В зависимост къде по терена се намира топката, камерата ще се приближава или отдалечава, за да получиш най – добрата картина по време на мача.  Виж още Игри за Конзоли Konami

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGKONAMIPES2016D1EPS4
  • GCONGKONAMIPES2016D1EPS4
  • GCONGKONAMIPES2016D1EPS4
  • GCONGKONAMIPES2016D1EPS4
  • GCONGKONAMIPES2016D1EPS4
  • GCONGKONAMIPES2016D1EPS4