Need For Speed product
НазадGCONGNEEDFORSPEED2015XBOXONEGCONGNEEDFORSPEED2015XBOXONEGCONGNEEDFORSPEED2015XBOXONEGCONGNEEDFORSPEED2015XBOXONEGCONGNEEDFORSPEED2015XBOXONEНапред

Игра за конзола Need For Speed(2015), за XBOXONE

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Need For Speed

  Готов ли си да завладееш улиците? Седни зад волана на емблематични коли и ги карай из Вентура Бей. Изживей мечтата си – сглоби желаната кола, издухай всички останали на пътя и се превърни в ултимативната състезателна икона.

  Need For Speed се завръща с ново поколение графика, безбройни възможности за персонализация, реалистичен отворен свят и изцяло нова история.

  5 основни показателя, които определят твоята игра – Speed, Style, Build, Crew, Outlaw.
  ​Speed – каква е максималната скорост, която можеш да развиеш? Скоростта е тясната връзка между пилота и колата, която се създава, когато караш бясно. Тръпката идва с адреналина и самоконтрола – да не вдигнеш крака от газта дори за секунда; умението да вземеш завоя с максимална скорост, да си уверен, че колата няма да те подведе и двамата, заедно ще успеете.

  Style – стилът си личи от карането – в състояние ли си да вземеш завоя странично, преценявайки с точност пространството?! За някои най – важното е чувството за свобода в кратките няколко секунди, в които гумите се отлепят от земята, а за други най – важен е стилът!

  Build – усъвършенстването на колата визуално и механично е безкраен процес. Не прави компромиси с външния вид, винаги търси перфектното представяне! Need For Speed ти предлага да моделираш колата си по твое усмотрение, комбинирайки суетата с ефективност.

  Crew – никога не карай сам по улиците. Твоят екип е твоята упора. Създай ред в хаоса.

  Outlaw – премини от другата страна на реда и избягай от ченгетата. Винаги играй с вдигнати залози, живей на ръба на острието и запази тръпката от преследването.

  Ventura Bay – всеки инч от Вентура Бей е твой и можеш да го покориш. Светът е двойно по – голям от този в NFS Rivals. От улиците в центъра на града до просторните магистрали и долини – обещаваме истинска наслада от карането.

  Коли и персонализация – смени частите под капака, сложи нови джанти, боядисай я в любимия цвят – и ако още не си доволен, може да помислиш за нови огледала, ауспух или подобрения на двигателя. Ще бъде по твоят начин.

  Желанията на феновете са реалност – вслушал се в комюнитито на играта, Need For Speed идва не само с подобрена графика, но и с подобрен геймплей. С внимание към детайла, ще откриеш всички малки тънкости, които са липсвали преди.  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти