NHL 15 product
GCONGNHL15PREORDERPS3GCONGNHL15PREORDERPS3GCONGNHL15PREORDERPS3GCONGNHL15PREORDERPS3

Игра за конзола NHL 15, за PS3

  99.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  NHL 15 - PRE-ORDER
  Очаквано на: 12.09.2014

  За първи път в спортна видео игра физиката от реалния свят оказва влияние върху всеки играч при всеки сблъсък на леда с новата 12 Player NHL ® Collision Physics. Като използва мощта на конзолите от ново поколение и стъпва на признатата от критиката NHL Collision Physics система, всеки играч на леда е направляван от физиката по всяка време. Почувствайте хаоса на хокея в НХЛ чрез реалистичните вторични сблъсъци, борбите за мрежата и боричканията между играчите.

  Шайбата е един от най-сложните за пресъздаване предмети в играта и най-сетне това е възможно в NHL 15. Напълно преработената физика на шайбата дава много по-реалистично усещане при всяко взаимодействие с шайбата. Всичко на леда, включително самата му повърхност, е живо и позволява непредсказуемо и автентично поведение на шайбата, каквото сте свикнали да виждате в реалните срещи в НХЛ.

  Следващото поколение хокейни играчи също е напълно преобразено. Сега моделите на хокеистите имат три отделни пласта – тялото, екипировката и облеклото. Всеки пласт взаимодейства независимо, правейки всеки контакт с шайбата или друг играч още по-реалистичен. Технологията Dynamic Cloth добавя допълнително ниво на реализъм, тъй като дрехите реагират на движението на играча.

  Подкрепена от същата технология, използвана за най-реалистичното пресъздаване на атлетите в EA SPORTS UFC, NHL 15 предлага невиждана до момента прилика на играчите с реалните им прототипи, емоция и анимация. От широките крачки, които правят, за да се задържат на леда, до емоциите, които се изобразяват на лицата им, когато отбележат попадение във вратата, играчите са толкова истински, колкото винаги са били.

  Сега всички инструменти на NHL superstar са в ръцете ви. Революционният елемент Skill Stick е развит още повече, за да даде още повече контрол на играчите.

  NHL 15 поставя нови стандарти във видеоигрите с повече от 9 хиляди индивидуални модели на хората в публиката, което е 4 пъти повече в сравнение с предишните игри.


  Виж още Игри за Конзоли Activision

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти