Moonlighter (PS4) product
НазадGCONGMOONLIGHTERPS4GCONGMOONLIGHTERPS4GCONGMOONLIGHTERPS4GCONGMOONLIGHTERPS4GCONGMOONLIGHTERPS4GCONGMOONLIGHTERPS4GCONGMOONLIGHTERPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Moonlighter е забавно Action RPG, което разказва за двете страни в живота на Will - рутинния работен ден като продавач и изпълнените с приключения нощи.

След като, по време на археологически разкопки, порталите биват открити, хората бързо установяват, че те водят до древни и забравени места, вероятно на други измерения. В близост до такива разкопки, се кипри китното селце Rynoka, разположено на правилното място, за да могат смелите и безотговорни приключенци да минават през него и да се сдобиват с несметни съкровища.

През деня:
-Will държи магазин в селото и това е идеалната възможност да продава съкровищата, с които се е сдобил, за да осигури средства за помощници и ъпгрейд на магазинчето.
-Опознай селото, за да го обикнеш! Възможно е някои от живущите там да имат куестове за Will или специални предпочитания за лъскави предмети.
-Craft & Enchant - крафтинг системата е основна за прогреса на героя. На разположение на играча са различни брони, оръжия и модификации, които може да създаде и сам.

През нощта:
-Съкровища безброй - от оръжия, брони до ценни ресурси, всичко, до което Will успее да си пробие път и да задигне, е негово.
-Комбат механики, които прилягат на всеки стил на игра - разнообразни оръжия, умения, врагове и вторични ефекти от предмети - всичко необходимо за да си добре екипиран боец.
-Пътят към непознатите светове минава през порталите. Винаги усещането и мястото са различни. Will се нуждае от най-добрата подготовка, за да се справи с това, което го очаква.


Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: