Монитор PHILIPS 241B7QPTEB product
MNLCPHILIPS241B7QPTEBMNLCPHILIPS241B7QPTEBMNLCPHILIPS241B7QPTEB

Монитор Philips 241B7QPTEB, 23.8"(60.45 см) IPS панел, FullHD, 5ms, 200000000:1, 250 cd/m2, HDMI, DP, VGA

 • Модел: 241B7QPTEB
 • Марка: Philips|
 • Код: MNLCPHILIPS241B7QPTEBМонитор Philips 241B7QPTEB, 23.8"(60.45 см) IPS панел, FullHD, 5ms, 200000000:1, 250 cd/m2, HDMI, DP, VGA
 • Гаранция: 36 месеца
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики

  Отчетливи образи, ефективност

  с PowerSensor

  • B Line
  • 24 (23,8"/60,5 см диаг.)
  • Full HD (1920 x 1080)
  • IPS технология за наситени цветове и широки зрителни ъгли

   IPS технология за наситени цветове и широки зрителни ъгли

   Дисплеите с IPS използват авангардна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл, дори в режим на завъртане на 90 градуса! За разлика от стандартните TN панели, IPS дисплеите ви дават забележително контрастни образи с живи цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.

  • Стъкло от единия до другия край и тесни граници за цялостен външен вид

   Стъкло от единия до другия край и тесни граници за цялостен външен вид

   Новият дисплей на Philips има изключително тънки рамки за минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящо за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.

  • SmartImage – фабрично зададени настройки за лесно оптимизиране на настройките на картината

   SmartImage – фабрично зададени настройки за лесно оптимизиране на настройките на картината

   SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Снимка", "Филм", "Игра", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. Въз основа на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображенията и видеото, за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискането само на един бутон!

  • Режим LowBlue за ненатоварваща за очите работа

   Режим LowBlue за ненатоварваща за очите работа

   Проучвания показват,че също както ултравиолетовите лъчи причиняват увреждания на очите, късите вълни сини светлинни лъчи от LED екрани може да причинят увреждания на очите и да окажат ефект върху зрението с времето. Разработена с мисъл за здравето, настройката на режима LowBlue от Philips използва интелигентна софтуерна технология, за да намали вредните къси сини светлинни вълни.

  • По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

   По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

   Поради начина, по който се управлява яркостта на екраните с LED подсветка, някои потребители забелязват премигване на екрана си, което причинява умора на очите. Технологията Flicker-Free от Philips прилага ново решение, за да регулира яркостта и да намали премигването за по-комфортно гледане.

  • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

   SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

   SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

  • PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

   PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

   PowerSensor е вграден "сензор за хора", който предава и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали има потребител, и автоматично намалява яркостта, когато потребителят стане от бюрото, което намалява разходите за електроенергия до 80 процента и удължава живота на монитора

  • Вградени стерео високоговорители за мултимедия

   Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.

  • USB 3.0 позволява бърз пренос на данни и зареждане на смартфон

   Super Speed USB 3.0 работи със скорост 5,0 Gbit/s, което е около 10 пъти по-бързо от стандарта USB 2.0 и значително намалява времето за пренос на данни, като ви спестява време и пари. С по-висока скорост, суперскоростен пренос на данни, по-добро управление на разхода на енергия и превъзходна ефективност, USB 3.0 определя най-новия глобален стандарт, който ви позволява да използвате устройства за съхранение с голям обем памет. Технологията Sync-N-Go гарантира, че вече няма да чакате честотната лента да се освободи. Вашите инвестиции в USB 2.0 устройства са защитени, тъй като има обратна съвместимост.

  • DisplayPort-out за връзка с допълнителни дисплеи

   С DisplayPort-out можете да се свържете с още дисплеи с висока резолюция само с един кабел от първия дисплей до компютъра ви. Възможността за последователно свързване на няколко дисплеи ви позволява да създадете изчистен работен плот без бъркотията от твърде много кабели.

  • SmartConnect с DisplayPort, HDMI и VGA връзки

   С изобилие от възможности за свързване, тези дисплеи Philips са снабдени с множество връзки, като VGA, Display Port, универсален HDMI съединител, за да се наслаждавате на некомпресирано видео и аудио съдържание с висока детайлност. USB връзките ви гарантират свръхбърз пренос на данни и универсални възможности за свързване. Какъвто и източник да използвате, можете да сте сигурни, че с този дисплей Philips инвестицията, която сте направили, няма да се превърне в отживелица в близко бъдеще!

   

  Размер: 23.8`
  Резолюция: 1920x1080
  Формат: 16:09
  Панел: IPS
  Подсветка: LED
  Стъпка: 0.275 x 0.275 mm
  Покритие на екрана: Anti-Glare
  Яркост: 250 cd/m2
  Статичен контраст: 1000:01:00
  Динамичен контраст: 20,000,000:1
  Ъгли на виждане: 178° / 178°
  Време за реакция: 5 ms
  Цветове на дисплея: 16.7 M
  sRGB покритие: Да
  Колонки: 2 x 2W
  VGA: Да
  HDMI: Да
  DisplayPort: 1 x DisplayPort, 1 x Mini-DisplayPort
  USB-HUB: 4 x USB 3.0 (1 x with fast charging)
  Аудио вход: да
  Изходи: 1 x Display Port out, 1 x Audio Jack
  VESA: 100x100
  Наклон напред/назад: -5°/30°
  Регулиране по височина: 150mm
  Завъртане наляво/надясно: -175°/175°
  Портретно завъртане: Да
  Включени аксесоари: VGA, Display Port, Audio, Power
  Захранване: вградено
  Енергопотребление: 14.4 W
  Сертификати: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS, CE Mark, FCC Class B,SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo,TUV/GS, EPA, WEEE, ICES-003, UKRAINIAN
  Цвят на корпуса: Черен
  Тегло: 6.000 кг.
  Виж още Philips

  Технически характеристики

  Екран размер:  24" (60.96 cm)
  Разделителна способност (max):  1920 x 1080
  Аспект изображение:  16:9
  Тип матрица:  IPS
  Интерфейс:  HDMI, DP, D-SUB
  Време за реакция:  5 ms
  TV Тунер:  Не
  Тъчскрин:  Не
  Вградени колони:  Да
  3D:  Не
  Технология:  LED
  Цвят:  Черен
  Формат екран:  Classic

  Свързани продукти