MXGP 2020 PS5 product
Икона нов продукт
НазадGCONGMXGP2020PS5GCONGMXGP2020PS5GCONGMXGP2020PS5GCONGMXGP2020PS5GCONGMXGP2020PS5GCONGMXGP2020PS5Напред
ОписаниеТехнически характеристики

Качете се на вашия мотоциклет повишете адреналина с новата видеоигра MXGP 2020. Поемете контрола и открийте новостите в официалната серия за мотокрос.

Вие сте шампионът – Предизвикайте всички състезатели, мотоциклети и отбори в категориите MXGP и MX2 за 2020 г. Изградете състезателя във вас и станете шампионът, когото винаги сте мечтали да бъдете.

MXGP 2020 (PS5)

Проектирайте свои скокове – Създайте перфектната писти с новият и подобрен редактор на трасета. Изберете от различни настройки, възползвайте се от нови височини и споделете вашите творения с общността.

Вълнуващи режими на игра – Подобрете вашето каране в зоната за обучение, която е вдъхновена от внушителните норвежки фиорди, и изследвайте зашеметяващата природа. Изведете състезанието на ново ниво с режима Waypoint и създайте свой собствен маршрут, като поставяте контролни точни на земята. Споделете най-доброто си време онлайн и печелете точки, които ще ви помогнат да напредвате в играта.

MXGP 2020 (PS5)

Онлайн състезания – С помощта на новите специализирани сървъри, мултиплейърът се издига на ново ниво. Много надеждна връзка, нулева латентност и много голяма честотна лента. Очакват ви вълнуващи предизвикателства.

Екстремна персонализация – Развихрете своето въображение и персонализирайте мотоциклетите и мотоциклетистите с над 110 официални марки. Не е важно само да направите красив външен вид, вашият избор ще повлияе и на представянето ви.
Виж още Игри за Конзоли Milestone

Технически характеристики

Конзола:  PS5
Жанр:  Състезателна
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: