Destiny
НазадDestinyDestinyDestinyDestinyНапред

Игра за конзола Destiny, за XBOX ONE

id 70525 Код: GCONGACTIVDESTINIONE
  45.73 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  Destiny е ново заглавие, идващо от създателите на Halo и компанията, стояща зад поредицата Call of Duty, при това с потенциал за истински шедьовър. Всичко се променило с пристигането на Пътешественика (Traveler). Много отдавна той вдъхнал нов живот на нашата система. На Марс плиснал дъжд. Свеж въздух прочистил небесата на Венера. Скоро след това човечеството се отправило към Космоса и колонизирало тези създадени наново светове. Било време на чудеса – великата Златна епоха. Но не продължило дълго. Пътешественикът имал древен враг. Могъща тъмнина ни открила тук, на Земята и почти ни унищожила. Никой не знае с точност какво се е случило в тези последни моменти, но знаем следното: оцеляхме и дължим живота си на Пътешественика. В най-мрачните дни хората, екзосите ( Exos) и Пробудените (Awoken) открили Пътешественика там, където изградил последната си защита – ниско над Земята, тих и неподвижен. Построихме Града – нашия последен – вътре в защитеното му прикритие, водейки безброй войни, за да запазим мира. От тъмната епоха се родиха Пазителите (Guardians). Сега започва нова ера и единствената надежда на бъдещето ни е в разкриването на най-великите загадки от нашето минало. Ти си Пазител на последния град, способен да овладее част от неизмеримата сила на Пътешественика. Ти приемаш това задължение точно както приемаш раждането на новия ден. В отдавна изгубените ни светове най-сетне са се завърнали Титани (Titans), Ловци (Hunters) и Магьосници (Warlocks), само за да открият, че не сме сами. Защити последния Град на Земята. Срази враговете ни. Проучвай древните руини на нашата Слънчева система, от червените дюни на Марс до гъстите джунгли на Венера. Побеждавай враговете на Земята. Върни всичко онова, което сме изгубили. Превърни се в легенда.

  *Забележка: Играта изисква постоянна Интернет връзка и Xbox Live абонамент!

  Дързък нов свят: Впусни се в епично екшън приключение с богата, кинематографска история, в която разкриваш загадките на нашата вселена и възвръщаш онова, което сме изгубили след залеза на нашата Златна ера.
  Повече начини за игра: Следващата еволюционна стъпка в екшън жанра, комбинираща по неповторим начин разказ, отборна игра, състезание, публичен геймплей и лични действия, които непрекъснато се преплитат в обширен онлайн свят. Осмели се да се движиш сам или се присъедини към приятел. Изборът е само твой.
  Създай си собствена легенда: Персонализирай и подобрявай всеки детайл от външния си вид и се сражавай с почти неограничен брой комбинации от брони и оръжия. Изпробвай подобрения си герой във всеки режим, включително: кампания, кооператив, социален, публичен и състезателен мултиплейър.
  Виж още Игри за Конзоли Activision
  Виж всички Игри за Конзоли в категорията

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Destiny
  • Destiny
  • Destiny
  • Destiny
  • Destiny
  • Destiny
  • Destiny