BlazBlue: Chronophantasma Extend product
НазадGCONGBLAZBLUECHRONOPHANTASMAPSGCONGBLAZBLUECHRONOPHANTASMAPSGCONGBLAZBLUECHRONOPHANTASMAPSGCONGBLAZBLUECHRONOPHANTASMAPSGCONGBLAZBLUECHRONOPHANTASMAPSGCONGBLAZBLUECHRONOPHANTASMAPSНапред

Описание

BlazBlue Chronophantasma Extend е ултимативната част на утвърдилата се вече 2D бойна поредица, разработвана от студиото ARC SYSTEM WORKS! Chronophantasma Extend е претъпкана с новости, включително персонажа Celica A. Mercury, над който да поемеш контрол и съвсем новия герой – Lambda. Разказани в детайли и удължени сюжетни нишки, истории и нови сценарии в лицето на The Rat, Determination и Collision, които се фокусират върху героите Bullet, Kagura и Kokonoe. В допълнение към събитията от Remix Heart идва и новия режим наречен Remix Heart Gaiden. От друга страна BlazBlue Chronophantasma Extend представя и динамични онлайн режими и опцията 'My Room', виртуално местенце, в което играчите да разположат своите трофеи и предмети спечелени и закупени с валутата на играта. Подобрената система от своя страна пък предлага опцията за 64 човека, които да са е едно лоби заедно. За финал BlazBlue Chronophantasma Extend съдържа цялото допълнително съдържание от BlazBlue Chronophantasma, на което да се насладиш.

Най-големият списък с играчи до момента – 28 играча включително любимците на феновете Lambda и съвсем новото попълнение, Celica A. Mercury!
Очаква те My Room – уникално онлайн местенце, което да персонализираш по свой вкус.
Три нови режима свързани с историята на играта, които се фокусират върху Bullet, Kagura и Kokonoe, в преразказани Calamity Trigger и Continuum Shift истории!
Цялото допълнително съдържание от BlazBlue Chronophantasma е на твое разпол


Виж още Игри за Конзоли Aksys Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Fighting
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: