292 упражнения по испански език и ключове към тях

292 упражнения по испански език и ключове към тях

id s1518981
 • Марка: No Brand
 • Код на продукта: 9786190206477
 • Изчерпана наличност
  24.24 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание
  292 упражнения и ключове към тях развиват езиковото ниво на напредналите учащи се по испански език, съответстващи на нивата В2, С1 и С2 по Общата Европейска езикова рамка.
  Заглавието на този сборник е познато на преподаващите и изучаващи испански език от едноименно учебно помагало на „Колибри“, създадено преди години от същия авторски екип – 270 упражнения по испански и ключове към тях. Както се вижда от подзаглавието, новото издание вече съдържа 292 упражнения, като голяма част от тях са променени и осъвременени, а други са изготвени специално за настоящия формат.

  292 упражнения по испански и ключове към тях е предназначено за изучаващите испански език в България и техните преподаватели, като им предлага упражнения за напреднали, съответстващи на нивата В2, С1 и С2 по Общата Европейска езикова рамка.

  Чрез предложените упражнения се установява достигнатото равнище на езикова подготовка и се надграждат познанията в областта на граматиката, лексиката и фразеологията. Доразвиват се и способностите за четене с разбиране чрез тематично и стилово разнообразни текстове, усъвършенстват се комуникативните умения в конкретни ситуации от всекидневното общуване.
  По-голямата част от упражненията съдържат откъси от оригинални текстове на съвременни испански и испаноамерикански автори.

  Благодарение на приложените отговори помагалото е подходящо както за работа с преподавател, така и за самостоятелна подготовка.

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Свързани продукти