Захранващ блок FSP Group  SP500-A, 450W

Захранващ блок FSP Group SP500-A, 450W

id s2487827
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Изборът на подходящ захранващ блок е критичен момент за всеки, който иска да сглоби или подобри своя компютър. Представяме ви Захранващ блок FSP Group SP500-A, който със своята мощност от 450W е перфектният избор за вашата машина.

С мощността си от 450 вата, този захранващ блок е в състояние да поддържа средно мощна компютърна система без проблеми. Независимо дали сте геймър, графичен дизайнер или просто търсите надеждност за ежедневната работа, SP500-A ще осигури необходимата енергия за вашите компоненти.

Стандартният форм фактор ATX гарантира, че захранващият блок ще пасне в повечето настолни компютърни кутии, което го прави универсален избор за смяна или ъпгрейд на захранването на вашия настолен компютър. Размерите му са 150 x 165 x 86 мм, което го прави компактен и лесен за инсталиране.

За ефективно охлаждане и стабилна работа под натоварване, захранващият блок е оборудван с голям вентилатор. Това осигурява дълготрайна и безпроблемна работа, като същевременно предпазва компонентите от прегряване.

На задния панел са видими ключът за включване и конекторът за захранване, но захранващият блок разполага и със стандартни връзки за дънната платка, периферни устройства и дискове. Дизайнът с мрежеста структура на задния панел подобрява въздушния поток и минимизира потенциалните проблеми с прегряването.

С ефективността си от 85% и Active PFC (Power Factor Correction), SP500-A енергийно ефективен и намалява консумацията на електроенергия, което е важно не само за вашата сметка за ток, но и за околната среда.

Преимуществата на Захранващ блок FSP Group SP500-A се крият в неговата адекватност за ежедневните компютърни нужди, надеждността, осигурена от признат производител, и способността да поддържа разнообразие от Компоненти, правейки го практичен избор за сглобяващи системи и тези, които искат да подобрят своята.

Захранващият блок е идеален за хора на средна възраст, които ценят стабилността и надеждността в технологиите, които използват. Той е подходящ както за самостоятелни професионалисти, така и за семейства, търсещи ефективно и икономично решение за своя домашен компютър. Интересите на купувача могат да варират от компютърни игри до професионална работа с графика и видео обработка, като SP500-A е в състояние да отговори на тези нужди.

При избора на захранващ блок, потребителите често търсят дългосрочна инвестиция и надеждност, което прави SP500-A отличен избор, предвид двугодишната гаранция и доказаната репутация на FSP GROUP. За повече информация и разглеждане на други продукти от същата категория и марка, посетете Компоненти FSP GROUP.

Със захранващ блок FSP Group SP500-A, вашата компютърна система ще бъде подготвена за всяко предизвикателство, което предстои, осигурявайки ви спокойствие и увереност във всеки един момент на работа или игра.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти