Xtorm USB-C HUB 2 порта HDMI
ОписаниеВземи на изплащане

Хъбът Xtorm с 2x HDMI USB-C е изработен от висококачествен алуминий, за да осигури елегантен и компактен дизайн. Позволява ви да добавите към вашия USB-C лаптоп всички необходими връзки – където и да сте. Идеален за пътувания, в дома и офиса.

 

Просто се свържете - без притеснения

Хъбът е проектиран и проектиран да работи перфектно с вашия лаптоп с USB-C, plug-and-play. Това означава, че винаги можете да се доверите, че имате връзките, които искате, когато имате най-голяма нужда от тях. Просто го свържете и Hub-а прави останалото.

 

Видео изход с ултра висока разделителна способност

Hub-а разполага с два HDMI порта, като и двата са в състояние да произведат 4K UHD при 60Hz честота на опресняване – едновременно. Това ви дава ясна и гладка картина при свързване на висококачествени дисплеи. Хъбът разполага и с 60W USB-C PD порт, който може да се използва за зареждане на вашия лаптоп, докато го използвате.

 

Изработен от алуминий

Функционалността му е допълнително подобрена от компактния и тънък дизайн. Това прави Hub-а лесен за носене, където и да отидете, като гарантира, че винаги можете да използвате оптимално своя лаптоп. Неговият алуминиев корпус не само изглежда добре, но и го прави достатъчно здрав, за да го носите на вашите пътешествия.

 

  • Xtorm #MoreEnergy: Ние правим висококачествени и надеждни продукти за пътуване, които зареждат вас и вашите устройства по време на всичките ви пътувания - тествани от милиони пътници по целия свят.
  • Видео изход с ултра-висока разделителна способност: Hub-а разполага с два HDMI порта, като и двата са в състояние да възпроизведат 4K UHD при 60Hz честота на опресняване – едновременно. Това ви дава ясна и гладка картина при свързване на висококачествени дисплеи.
  • Преходно зареждане: Хъбът разполага с 60W USB-C PD порт, който може да се използва за зареждане на вашето устройство, докато го използвате!
  • Изработен от алуминий: Неговият алуминиев корпус не само изглежда добре, но и прави хъба достатъчно здрав, за да пътувате навсякъде, където правите.
  • Просто се свържете - без притеснения: Проектиран да работи перфектно с вашия лаптоп/таблет/макбук с USB-C. Винаги можете да се доверите, че имате връзките, които искате, когато имате най-голяма нужда от тях. Просто се свържете и Hub-а прави останалото.
  • Безопасността на Xtorm: Всички продукти на Xtorm са проверени и тествани чрез строг тест за безопасност. Това включва контрол на температурата, защита от презареждане, защита от късо съединение и автоматично управление на захранването.



Виж още USB кабели

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти