Вграден керамичен плот NEFF TL16KB1F8 *** , Електрически

Вграден керамичен плот NEFF TL16KB1F8 *** , Електрически

id s2566798
ОписаниеХарактеристики

Открийте новия измерения на готвенето с вградения керамичен плот NEFF TL16KB1F8, който превръща всяка кухня в място за кулинарни шедьоври. Със своя стилен и модерен дизайн, този електрически плот е създаден да задоволи и най-взискателните гурмани.

Изработен в класически черен цвят, керамичен плот NEFF се интегрира безпроблемно във всяка кухненска среда, добавяйки елегантност и функционалност. Сензорното управление осигурява лесно и интуитивно регулиране на 17-те степени на мощност, което гарантира прецизен контрол върху процеса на готвене.

С този плот, времето за готвене се превръща в удоволствие, благодарение на две разширяеми зони, които позволяват използването на съдове с различни размери. Индикаторът на остатъчната топлина е не само функционален елемент, но и важна безопасностна характеристика, която предпазва от случайни изгаряния след приключване на готвенето.

Таймерът е още една удобна функция, която ви позволява да настроите времето за готвене и да се отдадете на други дейности, докато плотът се грижи за перфектното приготвяне на ястията. С три нагряващи котлона, NEFF TL16KB1F8 предлага гъвкавост и ефективност, които са необходими в забързаното ежедневие.

С размери от 45/592/522 мм, този керамичен плот се вписва идеално във всяка кухня, като същевременно предоставя достатъчно пространство за приготвяне на множество ястия едновременно. Двугодишната гаранция е доказателство за качеството и надеждността, което NEFF влага в своите продукти.

Дали сте младо семейство, което обича да експериментира в кухнята, или зает професионалист с ограничено време за готвене, този плот е идеалният избор за вас. Той не само ще улесни кулинарните ви занимания, но и ще допринесе за модерния и стилен вид на вашата кухня.

За тези, които ценят качеството и иновациите в кухненските уреди, керамичен плот NEFF е символ на престиж и устойчивост. Изберете NEFF TL16KB1F8 и преобразете готвенето от ежедневна задача в източник на вдъхновение и творчество.

Подарете си възможността да създавате вкусни и здравословни ястия с лекота, и да имате повече време за споделяне на моментите около трапезата с любимите хора. Нека всеки обяд и вечеря се превърнат в празник за сетивата с вградения керамичен плот NEFF TL16KB1F8.




Виж още Котлони и плотове

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти