Тиган WMF 0775284021 PermaDur Advance 28см
Описание

Запитвали ли сте се някога какво отличава добрия готвач от великия? Отговорът често се крие в детайлите – като например изборът на перфектния тиган. Представяме ви Тиган WMF 0775284021 PermaDur Advance 28см – тайната съставка за всяко кулинарно творение, което искате да приготвите с майсторство и лекота.

Създаден от престижната марка WMF, този тиган е символ на немско качество и иновации в кухнята. Елегантният дизайн се съчетава с функционалност, благодарение на устойчивото незалепващо покритие без PFOA, което гарантира здравословно готвене без излишни мазнини. С диаметър от 28 см, тиганът е достатъчно голям, за да приготвите вкусни ястия за цялото семейство.

Един от най-важните аспекти при избора на тенджери и тигани е тяхната способност да разпределят и задържат топлината. Универсалната основа TransTherm® на този тиган WMF гарантира оптимално разпределение на топлината, което води до равномерно готвене на храната. Това означава, че всяко ястие, което приготвите, ще бъде съвършено изпечено или запържено до златисто.

Материалът, от който е изработен тиганът, е Cromargan® – регистрирана търговска марка на WMF за висококачествена неръждаема стомана 18/10. Този материал не само придава изискан блясък на вашия тиган, но и осигурява изключителна издръжливост и лесна поддръжка. И не забравяйте, че с двугодишната гаранция можете да бъдете сигурни в инвестицията си.

Ако обичате да експериментирате в кухнята или просто търсите надежден помощник за ежедневното приготвяне на храна, Тиган WMF 0775284021 PermaDur Advance 28см е идеалният избор. Той е подходящ както за млади семейства, така и за опитни готвачи, които ценят качеството и дълготрайността. Подарете си удоволствието да готвите с професионален уред, който ще превърне всяко кулинарно предизвикателство в лесна и приятна задача.

Искате ли да разгледате още варианти? Открийте богатата гама от Тигани WMF в нашия онлайн магазин и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. С Верига магазини ЗОРА вие сте на един клик разстояние от висококачествените продукти, които ще направят готвенето ви истинско удоволствие.

Не позволявайте на кухнята да бъде просто място, където се приготвя храна. Направете я център на дома, място за създаване на спомени и споделяне на моменти с любимите хора. С Тиган WMF 0775284021 PermaDur Advance 28см, всяко ястие ще бъде приготвено с любов и професионализъм. Защото когато готвите с правилните инструменти, всяка хапка става празник за сетивата.




Виж още Тигани
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти