Тиган WMF 0741096290 Nordic Profi 20 см

Тиган WMF 0741096290 Nordic Profi 20 см

id s2546641
Описание

Запитали ли сте се някога какво прави един тиган не просто добър, а изключителен? Отговорът е в детайлите и високото качество на Тиган WMF 0741096290 Nordic Profi 20 см, който превръща всяко готвене в удоволствие.

Със своя елегантен дизайн, този тиган от престижната марка WMF е създаден да удовлетвори и най-взискателните кулинари. Изработен от висококачествен Cromargan®, тиганът гарантира дълготрайност и лесна поддръжка, като същевременно придава стил и изтънченост на всяка кухня.

Основата TransTherm® е ключова характеристика на този модел, тъй като осигурява оптимално разпределение на топлината и нейното задържане, което е от съществено значение за приготвянето на вкусни и здравословни ястия. Диаметърът от 20 см е идеален за приготвяне на разнообразни рецепти, като същевременно не заема много място в кухненския шкаф.

Иновативният незалепващ керамичен материал CeraDur® предотвратява залепването на храната и улеснява почистването, което спестява време и усилия след всяко готвене. Това прави тигана перфектен избор за заети професионалисти или родители, които искат да приготвят бързи и здравословни ястия за своите семейства.

С гаранция от 24 месеца, Тиган WMF 0741096290 Nordic Profi 20 см е инвестиция, която си заслужава, осигурявайки безпроблемно готвене в дългосрочен план. Той е идеален за млади двойки, които обичат да експериментират в кухнята, както и за опитни готвачи, търсещи надежден и функционален инструмент.

За любителите на кулинарията, които ценят качеството и искат да разширят своя арсенал от кухненски прибори, предлагаме лесен начин да открият още продукти от същата категория и марка. Посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от Тигани WMF, които ще вдъхновят всяко ваше кулинарно творение.

Не пропускайте да разгледате и широката гама от Тигани, които предлагаме, за да намерите перфектния за вашите нужди. Всяка селекция е направена с мисъл за различните предпочитания и стилове на готвене, като винаги се стремим да предложим най-високото качество на нашите клиенти.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където всяка домакиня и всеки домакин могат да открият инструментите, които да превърнат готвенето от задължение в истинско удоволствие. Изберете Тиган WMF 0741096290 Nordic Profi 20 см и вдигнете вашия кулинарен опит на ново ниво!




Виж още Тигани
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти