Телевизор Toshiba 24WN3D63DG 12V ANDROID TV , LED  , 24 inch, 60 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV , Android
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволите с обикновен телевизор, когато можете да притежавате умно устройство, което преобразява всеки Ваш ден? Представяме Ви Телевизор Toshiba 24WN3D63DG - компактният избор, който обещава безгранично забавление и висококачествена картина.

С размер на екрана от 24 инча (60 см), този модел е идеален за малки пространства, като кухнята или спалнята. Неговата HD Ready резолюция (1366x768) осигурява чиста и ясна картина, а благодарение на HDR 10 технологията, цветовете са още по-реалистични и наситени.

Съвременният потребител търси не само качество на изображението, но и удобство и функционалност. Телевизор Toshiba 24WN3D63DG е оборудван с Android Smart TV платформа, която предлага богат избор от приложения и забавления. Вграденият Wi-Fi модул позволява лесен достъп до интернет, а с приложенията за YouTube и Netflix, любимите Ви сериали и филми са само на един клик разстояние.

За тези, които обичат да пътуват, този модел предлага уникалната функция 12V TV (Mobile TV), което означава, че може да се използва и в превозни средства. Така дори на път или на къмпинг, Вие няма да пропуснете любимите си предавания.

Звукът е също толкова важен, колкото и изображението. С два вградени говорители и обща мощност от 5W, подсилени от Dolby Audio технологията, Телевизор Toshiba предоставя чист и дълбок звук, който оживява всеки филм и музикално изпълнение.

С три HDMI входа и два USB порта, този телевизор предлага лесно свързване с различни устройства, като игрови конзоли, външни хард дискове и други. И с енергиен клас E, той е икономичен избор, който ще помогне за намаляване на сметките за електричество.

Стилният черен цвят и съвременният дизайн на Телевизор Toshiba 24WN3D63DG се вписват перфектно във всяко обзавеждане, а съвместимостта с VESA стандарта позволява монтаж на стената за още по-голяма естетика и удобство.

За тези, които търсят разнообразие, предлагаме да разгледате и другите Телевизори Toshiba, които също притежават високо качество и иновативни функции. А ако желаете да разгледате още повече варианти, нашата широка гама от Телевизори е на Ваше разположение.

Независимо дали сте млад професионалист, който търси удобство и мултимедийно разнообразие, или семейство, което иска да се наслаждава на качествени семейни моменти, Телевизор Toshiba 24WN3D63DG е изборът, който ще задоволи всеки вкус и нужда. Открийте нови измерения на развлечението и се насладете на впечатляващо визуално и аудио изживяване сега!




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти