Телевизор Finlux 32-FFB-4561 FULL HD , LED  , 32 inch, 81 см, 1920x1080 FULL HD
Описание

Искате ли да превърнете вечерите си в истинско кино изживяване? С телевизор Finlux 32-FFB-4561 FULL HD, Вашата всекидневна стая ще се превърне в център за забавление с кристално чиста картина и завладяващ звук.

Този Телевизор Finlux се отличава със своя елегантен дизайн и компактен размер от 32 инча (81 см), което го прави идеален за всяко пространство, без значение дали е уютната спалня или модерната дневна. С FULL HD резолюцията от 1920x1080 пиксела, телевизорът гарантира изключително детайлно изображение, което оживява пред очите Ви.

С два HDMI входа, телевизорът предоставя възможността да свържете лесно игрови конзоли, Blu-ray плейъри или други устройства, за да разширите Вашето забавление. И с един USB порт, можете да гледате съдържание директно от Вашите USB устройства. Въпреки че телевизорът не разполага с Wi-Fi, той е оборудван с цифров тунер DVB T2/C2, което означава, че имате достъп до множество цифрови канали без нужда от допълнителен приемник.

С енергиен клас E и годишна енергийна консумация от само 26 kWh/1000h, този телевизор е икономичен избор, който ще помогне за намаляване на сметките за електричество. Двата вградени говорители доставят чист и богат звук, допълващ висококачествената картина.

С 24-месечна гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на Вашия нов телевизор. За тези, които търсят качество на достъпна цена, телевизорът Finlux 32-FFB-4561 FULL HD е перфектният избор.

За повече информация и разнообразие от Телевизори, посетете нашия уебсайт. И ако сте фен на марката, разгледайте и другите предложения на Телевизори Finlux за още по-голямо удовлетворение от покупката.

Този телевизор е идеален за хора от всякаква възраст, които ценят качеството и комфорта на домашната забава. Независимо дали сте младо семейство, търсещо първия си телевизор, или възрастна двойка, желаеща да се наслади на любимите си предавания и филми с отлично качество на картината, Finlux предлага надеждност и стил в едно.

Не позволявайте техническите спецификации да бъдат бариера пред покупката Ви. Верига магазини ЗОРА е тук, за да Ви помогне с всички въпроси, които може да имате, за да направите информиран и уверен избор. Открийте новия си телевизор Finlux и се потопете в света на високата дефиниция, без да напускате уюта на Вашия дом.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти