Телевизор Daewoo D65DM54UAMS ANDROID TV , LED  , 65 inch, 164 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете дома си в киносалон? С новия Телевизор Daewoo D65DM54UAMS ANDROID TV, това е повече от възможно! Открийте света на високата резолюция с огромния 65-инчов (164 см) UHD-4K екран, който ще направи всяко изживяване незабравимо.

Този Smart TV от марката Daewoo е създаден да отговори на високите изисквания на съвременния потребител. С енергиен клас E, той економисва енергия, докато ви предоставя кристално чиста картина. Благодарение на вградения Wi-Fi, вие ще имате достъп до любимите си видеоприложения като YouTube и Netflix, без да се налага да се притеснявате за допълнителни кабели.

С четириядрения процесор, този телевизор осигурява гладко и бързо превключване между приложенията, а двата вградени говорителя гарантират качествен звук, който допълва визуалното изживяване. С три HDMI входа и два USB порта, вие лесно може да свържете всичките си устройства и да се насладите на разнообразно съдържание.

Операционната система Android ви дава възможност да персонализирате вашето забавление и да използвате телевизора си като умно устройство, което може да управлявате чрез гласови команди. Със своя стилен черен цвят и VESA съвместимост за монтаж на стена, този телевизор ще се впише перфектно във всяко помещение.

Годишната енергийна консумация от 85 kWh/1000h е доказателство, че този телевизор не само ще ви предостави неповторими моменти на забавление, но и ще допринесе за намаляване на вашите сметки за електричество. И не забравяйте, че с 24 месеца гаранция, вие инвестирате в качество и сигурност.

Изживейте магията на високата дефиниция с Телевизор Daewoo D65DM54UAMS ANDROID TV. Без значение дали сте киноман, геймър или просто искате да се насладите на любимите си телевизионни предавания в най-доброто качество, този телевизор е създаден за вас. За още повече Телевизори Daewoo разгледайте нашия сайт и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Ако търсите устройство, което да превърне всяка вечер в незабравимо преживяване, този телевизор е точно за вас. Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения за Телевизори, за да намерите идеалния модел, който да отговори на вашите индивидуални предпочитания и да обогати вашето ежедневие с качествена забава.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологията и иновациите се срещат, за да предложат на клиентите не просто продукти, а цялостни решения за дома и свободното време. Изберете Телевизор Daewoo D65DM54UAMS ANDROID TV и се потопете в света на високата дефиниция, качествен звук и интелигентни функции, които ще преобразят начина, по който изживявате всяка една секунда у дома.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти