Телевизор Daewoo 55DM72UA ANDROID TV UHD , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android
Описание

Запознайте се с новото измерение на развлечението с Телевизор Daewoo 55DM72UA ANDROID TV UHD, който превръща всеки филмов маратон в незабравимо преживяване. Със своите впечатляващи 139 см (55 инча) диагонал и резолюция 3840x2160 UHD-4K, този телевизор гарантира, че ще се наслаждавате на изключително качество на картината, независимо дали сте любител на киното, гейминг ентусиаст или просто искате да се отпуснете след дълъг ден.

Съвременният дизайн на Daewoo се вписва идеално във всеки интериор, а енергиен клас E осигурява ефективност и устойчивост, което е важно за всеки съзнателен потребител. Открийте богатството от функции, които Smart TV предлага, включително вграден Wi-Fi, за да бъдете винаги свързани с любимите си онлайн съдържания и приложения.

Операционната система Android отваря вратата към безкрайни възможности за забавление. Изтеглете приложения от Google Play Store, стриймвайте филми и сериали, слушайте музика или играйте игри - всичко това и още много, директно на вашия телевизор. С три HDMI входа и два USB порта, лесно ще свържете всичките си устройства, докато оптичният изход гарантира, че звукът от вашия телевизор ще бъде също толкова впечатляващ, колкото и картината.

За любителите на качествения звук, двата вградени говорители предлагат чист и богат аудио опит, който допълва визуалното изживяване. Годишната енергийна консумация от 64 kWh/1000h е свидетелство за енергийната ефективност на този модел, а VESA съвместимостта позволява лесно монтаж на стена, за да спестите пространство и да добавите модерен акцент към вашия дом.

За тези, които търсят разнообразие, предлагаме и други Телевизори Daewoo, които също обещават качество и иновации. Ако пък желаете да разгледате още повече варианти, посетете нашата секция с Телевизори, където ще откриете широка гама от модели, отговарящи на всяко желание и нужда.

Телевизорът Daewoo 55DM72UA ANDROID TV UHD е идеалният избор за семейства, търсещи устройство, което да събере всички на дивана за общи моменти на забавление. Той е също така отличен партньор за технологичните ентусиасти, които искат да се възползват от най-новите иновации в света на развлеченията. Без значение дали сте необвързани или семейни, млади или в зряла възраст, този телевизор ще отговори на високите ви изисквания за качество и функционалност.

Възползвайте се от двугодишната гаранция и се насладете на спокойствието, което идва с покупката на надежден продукт от утвърдена марка като Daewoo. Изживейте всяка сцена като част от нея и позволете на Телевизор Daewoo 55DM72UA ANDROID TV UHD да бъде прозорецът към света на безкрайните възможности за забавление.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти