Телевизор Daewoo 32DE04HL/2 , LED  , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да преобразите вашия дом с модерен и функционален телевизор, който да стане център на вашето ежедневие? Представяме ви Телевизор Daewoo 32DE04HL/2, който съчетава високо качество на изображението с елегантен дизайн, за да се насладите на любимите си предавания и филми с още по-голямо удоволствие.

С размер на екрана от 32 инча (81 см), този LED телевизор е идеалният избор за всеки дом. Благодарение на своята HD Ready резолюция (1366x768), той предлага ясна и детайлна картина, която оживява пред очите ви. С два вградени говорители, телевизорът осигурява качествен звук, който допълва визуалното изживяване.

За ваше удобство, моделът разполага с два HDMI входа, което ви позволява лесно да свържете игрови конзоли или други устройства, както и един USB порт за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание. С енергиен клас F, телевизорът е проектиран да бъде енергийно ефективен, с годишна консумация от едва 32 kWh/1000h.

Изчистеният и стилен дизайн в черен цвят позволява на телевизора да се впише перфектно във всеки интериор. С размери със стойка 734 x 483 x 176 мм и без стойка 734 x 435 x 78 мм, той е достатъчно компактен, за да пасне идеално дори в по-малки пространства. Освен това, благодарение на VESA съвместимостта, можете лесно да го монтирате на стена.

Този телевизор от Daewoo е снабден с цифров тунер DVB T2/C2, което означава, че имате достъп до широк спектър от цифрови канали без нужда от допълнителни устройства. Въпреки че моделът не разполага с Wi-Fi, той предлага всичко необходимо за качествено телевизионно изживяване.

Ако сте част от младото поколение, което цени високото качество на изображението и звука, но също така и функционалността и стилния дизайн, този телевизор е точно за вас. Идеален е за млади професионалисти или семейства, които искат да се насладят на кинематографично изживяване у дома, без да правят компромис с интериора на своето жилище.

За да разгледате още Телевизори и да намерите перфектния за вас, посетете нашия уебсайт. А ако вече сте фен на марката, може да разгледате и другите предложения от Телевизори Daewoo, които предлагаме.

С 24 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Телевизорът Daewoo 32DE04HL/2 е създаден да отговори на вашите нужди и да предостави безупречно качество на изображението, което да превърне всяко гледане в незабравимо преживяване.

Не пропускайте възможността да подобрите вашето аудио-визуално изживяване с телевизор, който обещава да донесе кинематографична атмосфера във вашия дом. Изберете Телевизор Daewoo 32DE04HL/2 и се насладете на висококачествено забавление всеки ден.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти